GROEPEN.NL
1300+ Groepsaccommodaties voor kleine en grote groepen

Groepsaccommodaties voor 40 personen

Als je op zoek bent naar een geschikte groepsaccommodatie voor een groep van 40 personen, dan kan dat een flinke uitdaging zijn. Er zijn niet veel locaties die geschikt zijn voor zo'n grote groep, maar gelukkig vind je bij Groepen.nl een uitgebreid aanbod. Bij Groepen.nl kun je kiezen uit verschillende groepsaccommodaties voor 40 personen, die geschikt zijn voor bijvoorbeeld familie-uitjes, teambuildingweekenden of verenigingsweekenden.

Zoek je groepsaccommodaties voor meerdere personen
45 personen -  50 personen -  60 personen -  65 personen 

Of klik hier voor meerdere zoek mogelijkheden.

Weekend weg met 40 personen

Bij Groepen.nl kun je kiezen uit verschillende groepsaccommodaties voor 40 personen voor een weekendje weg, verspreid over heel Nederland. Zo kun je bijvoorbeeld terecht in een voormalig klooster in Limburg, een boerderij in Drenthe of een landhuis in Gelderland. De accommodaties zijn allemaal uniek en bieden verschillende faciliteiten en mogelijkheden.

Voordelen van groepsaccommodaties voor 40 personen

Een groepsaccommodatie voor 40 personen biedt vele voordelen. Allereerst is het natuurlijk de perfecte manier om gezamenlijk tijd door te brengen. In een groepsaccommodatie heb je vaak meer privacy dan in een hotel, omdat je de hele accommodatie voor jezelf hebt. Daarnaast heb je de beschikking alle faciliteiten, zoals een keuken, een woonkamer, een tuin of terras.

Groepsaccommodaties voor 40 personen bieden ook veel mogelijkheden voor groepsactiviteiten. Zo kun je bijvoorbeeld samen koken of barbecueën, een spelletjesavond organiseren of een wandel- of fietstocht maken in de omgeving. Door de grootte van de accommodatie zijn er vaak ook mogelijkheden voor teambuildingactiviteiten of workshops.

4313 beoordelingen
8,6

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,6.

Wat kost een vakantiehuis voor 40 personen gemiddeld bij Groepen.nl?

Een verblijf in een vakantiehuis voor 40 personen boek je vanaf € 16,- per persoon per nacht bij Groepen.nl

Hoeveel vakantiehuizen voor 40 personen heeft Groepen.nl?

Groepen.nl biedt 30 vakantiehuizen voor 40 personen aan

In welke landen biedt Groepen.nl vakantiehuizen voor 40 personen aan?

Groepen.nl biedt vakantiehuizen voor 40 personen aan in Belgie, Nederland en Duitsland