Groepsaccommodaties voor 35 personen

  • Eigen sanitair
  • Groot speelveld
  • Groot aanbod

Familieweekend op de planning en op zoek naar een familieweekend huis voor 35 personen? Bij Groepen.nl vind je gegarandeerd jouw perfecte groepsaccommodatie voor 35 personen voor een vakantie of weekendje weg. Groepen.nl biedt verschillende soorten accommodaties. Op zoek naar een groepsaccommodatie voor 35 personen met zwembad of liever een accommodatie in de natuur? Groepen.nl heeft het allemaal!
Wil je het liefst niet al te ver rijden met een grote groep? In Nederland zijn er meer dan genoeg groepsaccommodaties te vinden, die voor ieder wat wils bieden. Lijkt het buitenland je erg leuk, dan hebben we hier ook genoeg opties voor. Groepen.nl heeft onder andere in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Portugal en Spanje groepsaccommodaties voor 35 personen.

Maak je keuze simpeler

Filteren

Grote vakantiehuizen 35 personen

Het najaar is een erg populaire tijd om er nog even tussenuit te gaan. Ontdek onze groepsaccommodaties in Nederland, België of Duitsland. Deze bestemmingen zijn erg populair in de herfst. Of ga je toch liever op wintersport? Ook voor deze periode hebben wij een ruime keuze aan groepsaccommodaties. Natuurlijk zijn de zomer en het voorjaar ook fijn om op vakantie te gaan. Ga bijvoorbeeld voor een groepsaccommodatie aan de kust en waai even lekker uit en rust daarna even lekker uit in de prachtige accommodatie. Of ga heerlijk fietsen of wandelen in de natuur en ontdek de omgeving. Of je nu met de vriendengroep of met de hele familie op vakantie gaat, in al deze landen is er genoeg te doen voor grote groepen.

Groepshuizen voor 35 personen

Het voordeel van een grote groepsaccommodatie is dat je met z’n allen in één accommodatie verblijft. Onze groepsaccommodaties voor 35 personen variëren van low-budget vakantiehuizen tot zeer luxe groepsaccommodaties. Vele groepsaccommodaties beschikken over een sauna, zwembad of jacuzzi. Ook zijn huisdieren bij veel groepsaccommodaties welkom.
Ben je al druk bezig met het plannen van een groepsvakantie, maar komen jullie er nog niet helemaal uit de datum? Bij Groepen.nl kan je in ieder seizoen een groepsaccommodatie huren. Neem snel een kijkje in ons aanbod.

Zoek je groepsaccommodaties voor meerdere personen
40 personen –  50 personen

Of klik hier voor meerdere zoek mogelijkheden.

Wat kost een vakantiehuis voor 35 personen gemiddeld bij Groepen.nl?

Een verblijf in een vakantiehuis voor 35 personen boek je vanaf € 17,- per persoon per nacht bij Groepen.nl

Hoeveel vakantiehuizen voor 35 personen heeft Groepen.nl?

Groepen.nl biedt 30 grote vakantiehuizen voor 35 personen aan

In welke landen biedt Groepen.nl vakantiehuizen voor 35 personen aan?

Groepen.nl biedt vakantiehuizen voor 35 personen aan in Belgie, Nederland en Duitsland

To top