Groepsaccommodatie aan het water

  • Accommodaties aan het water
  • Veel watersportmogelijkheden
  • Zwemmen, varen en vissen

Het ultieme vakantiegevoel beleven? Dat doe je tijdens een vakantie aan het water, waar je het heerlijke zon-zee-strand gevoel beleeft. Een groepsaccommodatie aan het water biedt een ideale uitvalsbasis voor een weekendje weg of een langere vakantie. Bij Groepen.nl kun je gemakkelijk een groot vakantiehuis aan het water huren. In Nederland, België of Duitsland; jouw ideale vakantiewoning zit er gegarandeerd tussen! Op vakantie met je vriendinnen? Een familieweekend? Een meerdaags bedrijfsuitje? Bij Groepen.nl vind je de perfecte accommodatie voor groepen vanaf 6 personen. Een groepsaccommodatie aan het water bezorgt jou en je gezelschap onvergetelijke dagen! Heerlijk genieten aan een meer of rivier, waar je optimaal kunt ontspannen op fijne strandjes langs de oever. Ben je een echte watersport fanaat? Dan is een vakantiehuis aan het water de juiste plek voor jou! Ga lekker zeilen, surfen, waterskiën, wakeboarden of zelfs banaanvaren. Voel de vrijheid op het water en leef je even helemaal uit.

Bekijk het aanbod groepsaccommodaties aan het water

Filteren

Groepsaccommodatie aan het water in Nederland

Een groepsaccommodatie aan het water huren is niet alleen geschikt wanneer je watersport liefhebber bent. Het biedt ook uitstekende mogelijkheden tot wandelen en fietsen. Maak schitterende wandelingen of fietstochten langs diverse beekjes, riviertjes of meertjes. Onderweg even heerlijk tot rust komen op een bankje, genieten van al het water om je heen en het landschap compleet in je opnemen. Naast wandelingen en fietstochten kun je de omgeving natuurlijk ook óp het water verkennen. Huur een bootje, sloep, kajak of kano en vaar zo de rivier of het meer op vanuit jouw vakantiewoning aan het water. Natuurlijk behoort zwemmen altijd tot de mogelijkheden wanneer je kiest voor een groepsaccommodatie aan het water. Heerlijk zwemmen en genieten van het zonnetje; als dat geen vakantiegevoel oplevert.

Voor een onvergetelijke vakantie hoef je niet naar het buitenland. Nederland biedt namelijk tal van plekken waar je een heerlijke vakantie beleeft. Kies bijvoorbeeld voor een accommodatie aan het Veluwemeer, waar je uitstekend kunt varen of zwemmen. De rivieren in ons land, waaronder de Maas en Waal, en verschillende kleine riviertjes en beekjes bieden ook schitterende locaties voor een vakantiehuis aan het water in Nederland. De provincie Friesland is helemaal geschikt, want dankzij de Friese Meren, waaronder het Sneekermeer en het Slotermeer, heb je al snel een huis aan het water gevonden. De meren lenen zich uitstekend voor vaartochten of watersporten.

Groepsaccommodatie aan viswater

Niet alleen in Nederland kun je verblijven bij recreatiewater; België en Duitsland bieden ook veel mogelijkheden. Verblijf in België in de Ardennen waar diverse riviertjes en beekjes te vinden zijn. In Duitsland vier je heerlijk vakantie aan de Diemelsee of vlakbij de Duitse Waddenkust. Optimaal genieten van een waterrijke vakantie! Ben je een echte visliefhebber? Dan is een groepsaccommodatie aan viswater écht wat voor jou! Veel accommodaties op Groepen.nl beschikken over een visvijver of liggen vlakbij viswater, zodat jij heerlijk je hengel uit kunt gooien. Een eigen aanlegsteiger bij je huis is dan helemaal ideaal. Vanaf je achtertuin gooi je gemakkelijk je hengel uit. Ook kun je prima een bootje huren en het viswater op varen om daar heerlijk een dagje te vissen. Alles is mogelijk; van vissen, varen en zwemmen tot wakeboarden, surfen en zeilen.

Een sfeerimpressie van groepsaccommodaties aan het water

To top