Groepsaccommodaties in Antwerpen

Op zoek naar een unieke groepsaccommodatie in Antwerpen? Of je nu met vrienden, familie of collega’s reist, een vakantiehuis in Antwerpen biedt de perfecte uitvalsbasis om deze bruisende stad te verkennen. Met een breed scala aan accommodaties beschikbaar, is er voor elk wat wils – of je nu op zoek bent naar een modern groepsappartement, een historisch pand of een rustieke vakantieboerderij.

Maak je keuze simpeler

Filteren

Vakantiehuis in Antwerpen huren

Een vakantiehuis huren in Antwerpen biedt tal van voordelen ten opzichte van traditionele hotels. Je hebt volledige vrijheid en privacy, kunt je eigen maaltijden bereiden en hebt alle ruimte om te ontspannen en te genieten van het gezelschap van je reisgenoten. Bij het huren van een vakantiehuis in Antwerpen heb je ook de flexibiliteit om te verblijven waar je maar wilt – in het hart van de stad of in een landelijke omgeving.

Een ander voordeel van het huren van een vakantiehuis is dat het doorgaans kosteneffectiever is dan het boeken van individuele hotelkamers. Groepsaccommodaties in Antwerpen zijn er in alle soorten en maten, van betaalbare appartementen tot luxe villa’s met privézwembaden en uitgebreide voorzieningen.

Huisje huren in Antwerpen

Als je op zoek bent naar een intiemere en gezelligere accommodatie, is het huren van een huisje in Antwerpen een geweldige optie. Of je nu op zoek bent naar een gezinsvakantie of een retraite met vrienden, een huisje biedt de perfecte setting voor een ontspannen vakantie.

Een huisje huren in Antwerpen biedt tal van voordelen. Je hebt meer ruimte dan in een hotelkamer en je kunt volledig opgaan in de omgeving. Of je nu kiest voor een huisje in het centrum van de stad of in een landelijke omgeving, je bent altijd omringd door prachtige natuur en historische architectuur.

Waarom kiezen voor een groepsaccommodatie in Antwerpen?

Antwerpen is een stad vol leven en energie, met tal van activiteiten en bezienswaardigheden om te verkennen. Of je nu de historische bezienswaardigheden wilt zien, wilt winkelen in de chique boetieks of wilt genieten van de lokale keuken, er is voor elk wat wils.

Een groepsaccommodatie in Antwerpen biedt de perfecte uitvalsbasis om deze geweldige stad te verkennen. Je hebt alle ruimte die je nodig hebt om te ontspannen en tot rust te komen na een dag vol avontuur. En met een breed scala aan accommodaties beschikbaar, is er voor elk budget en elke stijl iets te vinden.

Of je nu op zoek bent naar een huisje in het bos, een appartement in het centrum van de stad of een villa aan het water, er is een groepsaccommodatie in Antwerpen die aan al je wensen voldoet. Dus waar wacht je nog op?

Wat te doen? De leukste groepsactiviteiten in Antwerpen

Het Rubenshuis 

Maak een bezoekje aan het woonhuis en atelier van Peter Paul Rubens, de wereldberoemde barokschilder uit de 16e en 17e eeuw. Al ruim 400 jaar zijn hij en zijn werk een bron van inspiratie, en het grootste deel van zijn werk ontstond in dit huis.

Je wordt niet alleen rondgeleid door zijn huis en langs zijn meesterwerken, zoals Adam en Eva. Je krijgt ook het werk van zijn getalenteerde medewerker Anthony van Dyck te zien, en zijn eigen verzameling aan kunst.

De dierentuin van Antwerpen – Zoo Antwerpen

Niet alleen leuk om heen te gaan met de kleinmannen, maar de dierentuin van Antwerpen biedt voor alleman iets leuks. De dierentuin werd in de 19e eeuw geopend en is daarmee de oudste dierentuin van heel België, en een van de oudste ter wereld.

Bewonder ongeveer 5000 dieren, zoals de rode panda’s, nijlpaarden, olifanten en mensapen. In het enorme rif aquarium zwemmen zo’n 4000 vissen rond tussen het koraal.

De grote markt in Mechelen

Op de grote markt in Mechelen, vindt u het stadhuis, dat uit drie delen bestaat. Dit is goed te zien door de verschillende bouwstijlen die zijn toegepast. De lakenhal is als laatste toegevoegd aan het stadhuis, hier werd vroeger gehandeld in textielproducten. Naast het stadhuis, worden hier veel evenementen georganiseerd en vindt u er de leukste terrasjes en restaurants.

Boottocht op de Binnendijle

Wilt u Mechelen eens op een hele andere en originele manier bezichtigen, maak dan een boottocht over de Binnendijle. Met een gids vaart u langs de Grootbrug, de Vismarkt en tal van historische gebouwen die de stad rijk is.

Liever ergens anders heen dan Antwerpen? Bekijk de andere vakantiehuizen in België.

To top