Vakantiehuizen in Noord-Frankrijk

Maak je keuze simpeler

Filteren

Vakantiehuis huren in Noord-Frankrijk 

Lekker op vakantie maar wil je niet op vakantie? Dan is een vakantiehuis in Noord-Frankrijk een goede optie. Binnen een paar uur rijden ben je al op je bestemming gearriveerd. Noord-Frankrijk heeft alles in huis voor een geweldige vakantie. Denk aan prachtige krijtrotsen (bijv. Cap Griz-Nez en Cap Blanc-Nez) en sfeervolle, mooie badplaatsen zoals Wissant en het charmante Le Touquet. Maar er is nog meer! Je kunt in Noord-Frankrijk niet alleen genieten van een zon, zee en strandvakantie. Hou je van sportiviteit? Dan zijn er in Noord-Frankrijk ook volop mogelijkheden. Een vakantiehuis in Noord-Frankrijk is een ideale uitvalsbasis voor een tochtje zeilen, kanoën op zee, paardrijden door de natuur en een potje golfen. 

Noord-Frankrijk bestaat uit verschillende departementen, namelijk Nord, Pas de Calais en de Somme. In Le Nord, dat veel van België weg heeft, liggen veel grote vakantiehuizen dichtbij lieflijke badplaatsen, fijne zandstranden, mooie duinen en de zee. Een groot vakantiehuis in Noord-Frankrijk, in het departement Pas de Calais, laat je ongetwijfeld genieten van de mooie brede, fijne zandstranden. In de avonduren is het meer dan mogelijk om mooie wandelingen te maken in bossen en duinen vanuit je vakantiehuis in Noord-Frankrijk. 

Onvergetelijke vakantie vanuit je vakantiehuis in Noord-Frankrijk 

Kortom, een vakantiehuis in Noord-Frankrijk biedt alles voor een onvergetelijke vakantie. Op Groepen.nl vind je een leuk aanbod aan grote vakantiehuizen in Noord-Frankrijk. Heb je vragen over een vakantiehuis of wil je meer weten over het huren van een vakantiehuis in Noord-Frankrijk? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden je vragen graag. 

To top