Uw groepsaccommodatie(s) verhuren via Groepen.nl
 

Al 27 jaar marktleider in het aanbieden van groepsaccommodaties

 

Volledig meertalig .BE (Belgie), .DE (Duits),.COM (Engels)
Onze kennis wordt uw kennis
Zelfs rechtstreeks contact met de (toekomstige) gast
Ruim 1,5 miljoen website bezoekers per jaar

Bepaal zelf aan wie en wanneer je verhuurt
Landelijke marketing acties
Afspraak is afspraak!
Advies over bedrijfsvoering, marktontwikkelingen, etc.

 

Met meer dan 800 groepsaccommodaties in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl gespecialiseerd in het aanbieden van accommodaties voor groepen! 

Voor de eigenaren van deze accommodaties werven we actief gasten welke wij adviseren bij de keuze van de meest geschikte accommodatie. Een vriendenclub die gewoon een weekje vakantie wil vieren. Een familie die op zoek is naar een geschikte locatie voor een reünie... Scholen die ruimte zoeken voor een werkweek... Bedrijven die ongestoord willen vergaderen of een cursus willen verzorgen...  Grote en kleine groepen vinden op Groepen.nl precies wat ze zoeken!

Aansluiting bij Groepen.nl betekent toegang tot veel kennis op het gebied van het ondernemen in de recreatiesector, veel specifieke kennis op het gebied van groepsaccommodaties en persoonlijke advisering op bedrijfsniveau. Je hebt daarnaast altijd een klankbord om optimaal te kunnen ondernemen met jouw groepsaccommodatie. 

 

Eigenaren over Groepen.nl

 
"Vanaf moment één werk ik samen met Groepen.nl. Wij kenden veel partijen maar die vonden we enorm van de toren blazen. We hebben flink gezocht naar welke tussenpersonen er allemaal zijn en zodoende zijn we bij jullie gekomen. We hadden vanaf dat moment gelijk goed contact. Vooral met de dames aan de telefoon."

Paul Borghaerts
EGN-1728
"Groepen.nl is een actieve organisatie. Er is vertrouwen over en weer, afspraken worden nagekomen en de medewerkers zijn behulpzaam en vriendelijk. De weekendjes weg in het verleden - voordat we zelf eigenaren werden - werden dan ook via Groepen.nl geboekt."

Kim Klein Gunnewiek
EGN-1728 & GNL-1439
"Onze gasten vinden ons voornamelijk via Groepen.nl. We spreken het team van Groepen.nl dusdanig vaak dat ik al aan de stem kan horen welke medewerkster ik aan de lijn heb. Het contact is informeel en altijd erg plezierig. We zien uit naar nóg meer jaren van samenwerking."

Arend Jager
SLN-958-D
 

Uitgebreide promotie!

Het promoten van de accommodaties bij alle doelgroepen is vanzelfsprekend onze belangrijkste doelstelling. Jaarlijks wordt hiervoor een uitgekiend marketingplan geschreven en uitgevoerd. Op onze website wordt iedere locatie uitgebreid vermeld. Om jou en onze klanten te bereiken wordt er door ons gebruik gemaakt van diverse media (advertentiecampagnes, radiocommercials, diverse beurzen, digitale nieuwsbrieven etc.). Jouw accommodatie krijgt hierdoor volop zichtbaarheid. 

Het bedrijf: Centrum Voor Groepsaccommodaties (CVG) is in januari 1992 opgericht door Josien en Rob Ansen. Zeer gefundeerd bouwden zij in de jaren het bedrijf op met als kenmerken: Persoonlijke aandacht en passie! Per 18 juli 2019 is het CVG overgenomen door Otium Leisure B.V. onder dagelijkse leiding van Eugène Westerink. Ondertussen werkt er een hecht team van 14  groepsaccommodatie specialisten welke begrijpen dat alle eigenaren maar één doel hebben: Een volle agenda!

Ook aansluiten?

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling relatiebeheer
via 0487-593921 Jos, Esther of Tineke informeren je graag persoonlijk. Uiteraard kun je ook onderstaand formulier in invullen. Wij informeren je dan spoedig en zenden alvast ons relatiemagazine toe.

Ja, informeer mij over de aansluitvoorwaarden