De beste teambuilding activiteiten voor bedrijfsuitjes

Ben je op zoek naar geschikte bedrijfsuitjes waarmee jullie de dynamiek in het team naar een hoger niveau tillen? Stop dan met zoeken, want we hebben de allerleukste teambuilding activiteiten voor jou op een rijtje gezet!

Karaoke avond

Zoek je echt een toffe activiteit waarmee je een beetje uit je comfort zone moet stappen? Dan is een karaoke avond een geweldige activiteit om samen met je collega’s te doen! Creëer op kantoor of op een andere locatie een podium, zet de spotlights aan en kies de leukste nummers uit. We weten zeker dat deze teamactiviteit voor een hilarische avond zal zorgen. De prijs voor een karaokeavond is afhankelijk van je wensen. Zo kun je ervoor kiezen om op eigen locatie een karaokeavond te organiseren of op stap te gaan naar een privé karaoke bar. De gemiddelde prijs voor een privé karaoke bar is in het weekend zo’n € 45,-. Je kunt dan 55 minuten gebruikmaken van de ruimte.

Organiseer een avond met hapjes en drankjes

Hoe leuk is het om samen met jullie hele team een diner te organiseren? Voor verschillende groepen, kies de allerlekkerste gerechten uit en verdeel de taken. Dek de tafel in een bepaald thema en serveer de meest originele hapjes en drankjes. Een bijkomend voordeel hiervan is dat je zelf het budget kan bepalen. Geen ster in koken? Dan is een kookworkshop altijd nog een goede optie! Zo weten jullie zeker dat jullie gerechten een groot succes worden. Vaak liggen de workshops tussen de € 65,- en € 75,-, afhankelijk van de gerechten die jullie willen maken. Je profiteert dan van een drie uur durende workshop voor 10 personen.

Kajakken

Liever iets actiefs doen? Ga kajakken met al je collega’s! Kies een heerlijke zomerdag uit en zorg dat je voldoende meeneemt. Denk hierbij aan een zwemvest, zonnebrand én natuurlijk een goed humeur. Spreek voorafgaand het kajakken een tijd af of maak er een wedstrijdje van. Nog leuker maken? Zorg voor een tussenstop met een ijskoud drankje. De kosten voor het huren van een kajak zijn afhankelijk van het aantal uur dat je wilt varen. Vaak begint dit vanaf 2 uur. Per kajak, waar één persoon in kan, betaal je zo’n € 18,50.

Borrelboot

En we blijven even op het water. Want als je liever niet actief bezig bent, zijn er gelukkig nog heel veel andere mogelijkheden om vanaf het water te genieten. De naam zegt het al; varen én borrelen tegelijkertijd. Hoe lekker klinkt dat? Je kunt een borrel boot huren in verschillende steden. Kies je bijvoorbeeld voor Rotterdam? Dan betaal je zo’n € 32,95 per persoon. De boot kun je huren vanaf 10 personen en de tocht duurt minimaal 2 uur.

Workshops

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel workshops te vinden. Ga bijvoorbeeld kaarsen maken, schilderen, sieraden maken, bloemschikken of zelfs cocktails maken. Ontdek iets wat jullie leuk vinden en overleg dit binnen jullie team. Stem onderling en boek een workshop naar keuze. Ideaal! Afhankelijk van jullie gekozen workshop, betaal je tussen de € 34,95 en € 109,95. Vaak kun je al starten vanaf een groep van 6 personen.

Tandemtocht

Als je op zoek bent naar een origineel bedrijfsuitje, dan is een tandemtocht zeker iets voor jou. Overleg samen met je collega’s welke stad jullie voorkeur heeft en ontdek de allerleukste plekjes met de tandem! Bovendien zijn deze tochten vaak inclusief een hapje en een drankje, wat deze activiteit natuurlijk extra leuk maakt. Voor een dagdeel op de tandem betaal je € 24,50 per persoon. Afhankelijk van jullie wensen rondom eten en drinken kunnen hier natuurlijk extra kosten bijkomen.

Lasergamen

Toch wel één van onze favorieten: ga lasergamen met het gehele team! Vorm verschillende groepen en ga de strijd met elkaar aan. Maak het extra leuk door een toffe prijs op het spel te zetten. Zo weet je zeker dat je collega’s er alles aan zullen doen om op de eerste plek te eindigen. Door heel Nederland vind je verschillende locaties om te lasergamen, waardoor er altijd wel een plekje beschikbaar is bij jullie in de buurt. Voor drie kwartier speeltijd liggen de kosten rond de € 25,- per persoon.

Slipcursus

Toe aan wat actie? Dan is een slipcursus misschien wel hét geschikte bedrijfsuitje voor jullie. Extra leuk als jullie een bedrijf zijn binnen de automotive industrie! Tijdens een slipcursus heb je te maken met verschillende gevaarlijke omstandigheden, zodat je jouw rijvaardigheden goed kunt testen. Welke collega is bij jullie de beste chauffeur van het bedrijf? Natuurlijk is er altijd begeleiding aanwezig bij deze activiteit. De gemiddelde kosten voor een slipcursus liggen rond de € 57,50.

Overnachten in een toffe groepsaccommodatie

Wil je echt uitpakken? Denk er dan eens over na om een weekendje weg te gaan met al je collega’s! Organiseer zelf verschillende spellen en ga er een avondje op uit. Zo kun je al vanaf € 452,- het hele weekend overnachten in een geweldige villa, inclusief overdekt zwembad. Deze accommodatie in Zeeland is geschikt voor 10 personen en ligt dicht bij prachtige wandel- en fietsroutes. Ben je met een grotere groep? Dan is deze te gekke groepsaccommodatie in Gelderland super geschikt! Dit voormalige klooster is geschikt voor 33 personen en ligt in een rustige omgeving. Een ideale plek voor verschillende activiteiten om jullie groepsdynamiek te verbeteren! Voor twee nachten in deze gigantische villa betaal je zo’n € 3.769,-.

Zoek en vind de juiste locatie bij Groepen.nl

Heb je een teambuildingactiviteit gevonden die helemaal bij jullie past, maar mis je nog een geschikte locatie? Groepen.nl helpt je hier graag bij! We bieden verschillende groepsaccommodaties aan die perfect zijn voor al jouw activiteiten. Zo zijn er villa’s beschikbaar met zwembaden, maar heb je ook keuze uit accommodaties met een grote privéruimte. Super geschikt voor yoga, meditatie, sport of natuurlijk een toffe overdekte activiteit. Bovendien zijn er ook verschillende groepsaccommodaties beschikbaar met een grote tuin en bosrijke omgeving. Ideaal voor buitenactiviteiten. Heb je enkele ideeën in gedachten, maar kom je er nog niet helemaal uit? Onze specialisten geven je graag een gericht advies mee. Deel je wensen en ontdek welke groepsaccommodatie hier perfect op aansluit!

To top