Op vakantie met je viervoeter! šŸ¾

Als hondenliefhebber begrijpen we maar al te goed dat jouw trouwe viervoeter meer is dan zomaar een huisdier. Hij is een onmisbaar familielid, dat altijd klaar staat voor een avontuur en gezellige momenten. Waarom neem je hem dus niet gewoon mee op jullie volgende vakantie? In deze blogpost ontdek je de ideale huisjes om samen met jouw hond te verblijven. 

Groepsaccommodatie Overijssel, BuurseĀ 

Aan de bosrand bevindt zich deze prachtige groepsaccomodatie. Ā Op een steenworp afstand liggen de natuurgebiedenĀ ā€˜het Buurserzandā€™Ā enĀ ā€˜het Haaksbergerveenā€™, waardoor deze vakantiewoning eenĀ uitstekende uitvalsbasisĀ vormt voor wandeltochten, met een losloopweide waar jouw viervoeter zich kan uitleven.

Met eenĀ schilderachtige omgevingĀ en deĀ rustgevende natuurĀ binnen handbereik, kan je hier genieten van een onvergetelijk verblijf. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke paden of gewoon wilt ontspannen in de buitenlucht, deze locatie biedt voor elk wat wils.

Groepsaccommodatie Overijssel, Buurse
Groepsaccommodatie Overijssel, Buurse

Groepswoning Friesland, De Veenhoop

Ontdek de betoverende schoonheid van Friesland met je dierbaren!Ā  Deze groepsaccommodatie biedt plaats aan maar liefst 46 personenĀ en heeft een schitterende serre met uitzicht over de Friese weilanden en wateren. Geniet van wateravonturen, natuurwandelingen en verken het fietsparadijs. Friesland wacht op je!

Groepswoning Friesland, De Veenhoop
Groepswoning Friesland, De Veenhoop

Vakantieboerderij in de Ardennen, Brisy

Ontdek deze mooie vakantieboerderij in het rustige Brisy, een klein dorpje in de Belgische Ardennen. Brisy wordt omringd door prachtige bossen en weiden, genieten van de landschappen is verzekerd. Start jouw dag met een fijne wandeling samen met jouw hond, kom tot rust in de sauna en geniet sā€™avonds van een lekkere BBQ.

Vakantieboerderij in de Ardennen, BrisyĀ 
Vakantieboerderij in de Ardennen, BrisyĀ 

Groepsaccommodatie Limousin, Saint Silvain-Bellegarde

Deze charmante groepswoning in het hartje van de Limousin, een gastvrije streek in Frankrijk, wacht op je. Geniet van de rust en natuur om je heen terwijl je ontspant bij het zwembad of een potje jeu-de-boules speelt op de baan. De ruime grasveldjes bieden zelfs de mogelijkheid om er te kamperen of om je hond lekker te laten rondrennen!

De omliggende schilderachtige dorpjes en authentieke boerderijen nemen je mee terug in de tijd, alsof de klok hier vele jaren heeft stilgestaan. Vergeet ook niet de maand- of weekmarkten in de grotere dorpen, waar je lokale producten kunt kopen en proeven. Een onvergetelijke ervaring wacht op je in deze idyllische hoek van Frankrijk!

Groepsaccommodatie Limousin, Saint Silvain-BellegardeĀ 
Groepsaccommodatie Limousin, Saint Silvain-BellegardeĀ 

Vakantiehuis Belgisch Limburg, BeringenĀ 

Deze charmante vakantiewoning, gelegen aan deĀ Paalse Plas en Millenniumgolf, vormt de perfecte uitvalsbasis voor gezellige uitstapjes of een vrienden-of familieweekend. Ontdek de nabijgelegenĀ Be Mine in Beringen, verken deĀ fiets- en wandelroutes, of geniet van hetĀ circuit van Zolder. In de zomermaanden bieden deĀ 2 glamping tipiā€™sĀ een ideale plek voor jouw gezelschap. De tuin is volledig omheind en dus ideal zodat de hond veilig buiten kan spelen.

Vakantiehuis Belgisch Limburg, BeringenĀ 
Vakantiehuis Belgisch Limburg, BeringenĀ 

Welke accommodatie je ook kiest-Ā  een boerderij, chalet of een villa Ć©Ć©n ding staat vast: in deze accommodaties is jouw trouwe viervoeter welkom. Samen met je hond aan je zijde, zul je de meest prachtige avonturen beleven. Dus haal de hondenriem tevoorschijn, vul je rugzak met lekkernijen en ga samen op pad. Jullie verdienen het!

To top