Groepen.nl – Groepsaccommodaties met een grote omheinde tuin

Ben je op zoek naar een groene en kindvriendelijke groepsaccommodatie voor je volgende vakantieavontuur? Zoek dan niet verder! Groepen.nl heeft een groot aanbod vakantiehuizen met een grote omheinde tuin beschikbaar. Van een potje voetbal tot een groot watergevecht, kinderen kunnen zich helemaal uitleven in een grote tuin. Natuurlijk is een grote tuin ook voordelig voor de volwassenen. Wat dacht je bijvoorbeeld van heerlijk bijkomen in het zonnetje op het terras? Of een heerlijk BBQ avondje onder de sterren? Zie jij het al helemaal voor je? Laat je inspireren door onze leukste groepsaccommodaties met een omheinde tuin!

Vakantieboerderij Schoorl, Noord-Holland

Midden in de bosrijke omgeving van Schoorl ligt een prachtige vakantieboerderij met een grote omheinde tuin. Met 7 slaapkamers is deze accommodatie uitstekend voor groepen van totaal 15 personen. Vanuit de woonkamer van de accommodatie heb je een prachtig uitzicht op de tuin, duinen en weide met paarden. Rondom de boerderij ligt een riante tuin met onder andere een voetbaldoel en een trampoline. Kinderen kunnen zich hier heel wat uren vermaken! In de omgeving van de groepsaccommodatie kun je heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden door het bos, de duinen of over het strand! Ook is het mogelijk om het kunstenaarsdorp Bergen te bezoeken. Hier vind je gezellige restaurantjes en leuke winkels.

Vakantieboerderij Schoorl
Vakantieboerderij Schoorl

Vakantieboerderij Ambt-Delden, Overijssel

Gelegen in het bosrijke buitengebied van het Hof van Twente ligt deze unieke vakantieboerderij met ruime tuin. De boerderij ligt dichtbij een knooppunt van wandel- en fietspaden. Dit maakt het de ideale accommodatie voor natuurliefhebbers. De vakantieboerderij is uitermate geschikt voor vriendengroepen en familieweekenden van rond de 16 personen. De boerderij heeft een gezellige woonkamer met zithoek en bar. Daarnaast beschikt de accommodatie over een ruime woonkeuken. Ideaal voor als je moet koken voor een grote groep. Buiten is de accommodatie voorzien van een heerlijk terras met zitgedeelte en een hottub! Er zijn binnen een straal van 10 km verschillende toeristische attracties te bezoeken, zo

Vakantieboerderij Ambt-Delden
Vakantieboerderij Ambt-Delden

Vakantiehuis Easterein, Friesland

Midden in het prachtige Friese landschap, verscholen tussen de bomen, staat een unieke vakantieboerderij met een groot speelveld. De groepsaccommodatie beschikt over 8 slaapkamers en is een heerlijke plek voor familie- en vriendengroepen tot maximaal 16 personen. In de woonkamer is een gezellige zithoek. Een ideale plek voor een gezellige spelletjesavond. De boerderij wordt omgeven door een groot speelveld met goal, trampoline en speeltoestel. Verder beschikt de accommodatie over een kindveilig terras met barbecue. De boerderij is een goede uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten. In de omgeving liggen veel mooie Friese dorpen en stadjes die zeker de moeite waard zijn. Andere leuke uitjes in de omgeving zijn: Speelbos Joure, het Kameleon dorp en het strand bij Makkum.

Vakantiehuis Easterein
Vakantiehuis Easterein

Groepsaccommodatie Beneden-Leeuwen, Gelderland

Dit prachtige vakantiehuis met speeltuin, gelegen in het ‘’Land van Maas en Waal’’, is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Met in totaal 10 slaapkamers biedt de accommodatie onderdak aan maximaal 28 personen. Het vakantiehuis heeft een sfeervolle woonkamer met een comfortabele zithoek. Daarnaast beschikt het vakantiehuis over een ruime keuken met moderne apparatuur. Buiten heb je een groot overdekt terras, apart overdekt speelhonk met tafeltennis, tafelvoetbal en een sjoelbak, een ruime sportweide met volleybalveld en complete speeltuin. Ook is er een kampvuurplaats aanwezig. Er hangt een basket en er is een dierenweide. Kinderen vermaken zich hier prima! Ook zijn er veel leuke uitstapjes in de omgeving. Ga bijvoorbeeld een dagje naar Burgers Zoo of breng een bezoekje aan de stad Nijmegen!

Groepsaccommodatie Beneden-Leeuwen
Groepsaccommodatie Beneden-Leeuwen

Monumentale pastoorswoning Sommeren, Noord-Brabant

Midden in het centrum van Sommeren, gelegen aan het dorpsplein, staat een monumentale pastoorswoning. Dit unieke cultuurhistorisch pand is omgebouwd tot groepsaccommodatie, beschikt over 6 slaapkamers en is daarmee geschikt voor maximaal 20 personen. De accommodatie heeft een grote keuken en een gezellige gezamenlijke ruimte waar je gezellig samen gezelschapsspellen kunt spelen. Buiten is een grote omheinde tuin met speelveld, de ideale plek voor buitenactiviteiten en spelletjes. Sommeren ligt op een knooppunt van verschillende wandel-, fiets- en mountainbike routes. Ook zijn er verschillende golfbanen, speeltuinen en leuke restaurantjes binnen loop- en fietsafstand.

Monumentale pastoorswoning Sommeren
Monumentale pastoorswoning Sommeren

Vakantieboerderij Winterswijk-Woold, Gelderland

Deze rustieke vakantieboerderij ligt midden in het Achterhoekse coulisselandschap van Winterswijk-Woold. De groepsaccommodatie bestaat uit twee gescheiden gebouwen. Het hoofdgebouw beschikt over een gezellige woonkamer, een ruime keuken en 2 slaapkamers. In het bijgebouw vind je nog eens 4 slaapkamers. In totaal is de groepsaccommodatie geschikt voor groepen van totaal 17 personen. De accommodatie is omgeven door een grote tuin met een terras op het zuiden. Voor de kinderen zijn er skelters en een trapscootertje aanwezig. Het Achterhoekse coulisselandschap bestaat vooral uit bos en agrarisch gebied. Dit maakt het de perfecte omgeving voor een mooie wandeling, bijvoorbeeld het vlonderpad door het Wooldse Veen. Verder zijn er in de omgeving verschillende kaasboerderijen die zeker een  bezoekje waard zijn!

Vakantieboerderij Winterswijk-Woold
Vakantieboerderij Winterswijk-Woold
To top