GROEPEN.NL

Voorpret zonder zorgen middels een groepsannuleringsverzekering ✅

Yes! Je hebt samen met je vrienden of familie een groepsaccommodatie geboekt. De voorpret kan beginnen en de voorbereidingen zijn in volle gang. Maar wat als er plotseling iemand ziek wordt van de groep of er iemand komt te overlijden? Waarschijnlijk willen jullie dan liever het verblijf annuleren. Normaal ben je dan helaas annuleringskosten verschuldigd, maar een groepsannuleringsverzekering kan hier uitkomst bieden. Een groepsannuleringsverzekering is een verzekering die groepen, zoals vriendengroepen, families of sportteams, beschermt tegen de kosten van een annulering van je verblijf. De verzekering dekt de kosten van annulering in geval van een onverwachte gebeurtenis, zoals ziekte, ongeval of overlijden.

Waarom is een groepsannuleringsverzekering belangrijk?

Wanneer je met een groep bijvoorbeeld een weekendje weg gaat, is er altijd een risico dat iemand ziek wordt of een ongeval krijgt, waardoor de groepsaccommodatie geannuleerd moet worden. Zonder een groepsannuleringsverzekering, kan dit leiden tot hoge kosten. Door een groepsannuleringsverzekering af te sluiten, kun je deze kosten verzekeren, zodat jullie groep niet financieel geraakt wordt door een onverwachte gebeurtenis. Een individuele annuleringsverzekering vergoed alleen de kosten voor een individu, en niet voor de gehele groep. 

Hoe werkt een groepsannuleringsverzekering?

Een groepsannuleringsverzekering werkt op dezelfde manier als een individuele annuleringsverzekering. Je kan de groepsannuleringsverzekering direct afsluiten tijdens het boeken van de accommodatie of binnen 5 dagen na reserveren via Recreatieverzekeringen.nl. Als iemand van de groep ziek wordt of een ongeval krijgt en de groepsaccommodatie moet worden geannuleerd, meld je dit aan het verzekeringsbedrijf. De kosten van annulering worden vervolgens voor de hele groep vergoed. 

Wat zijn de voorwaarden van een groepsannuleringsverzekering?

Voor je een groepsannuleringsverzekering afsluit, is het verstandig om je in te lezen in de voorwaarden. Zo voorkom je teleurstellingen en weet je precies wat er onder de dekking valt. De voorwaarden van onze groepsannuleringsverzekering vind je hier  ⬇️

 Voorwaarden groepsannuleringsverzekering