Top 5 groepsaccommodaties voor een verblijf met collega's

Wat is er nou beter voor de teambuilding dan een weekendje of midweekje weg met collega’s. Bij onze accommodaties zijn verschillende activiteiten te ondernemen om gezellig met z’n allen te doen. Ga bijvoorbeeld samen survivallen op de Veluwe, onderneem een spelletjesavond of ga samen lunchen in het zonnetje. Genoeg mogelijkheden tot een top week/midweek/weekend met je collega’s. In deze blog komen de 5 beste accommodaties met collega’s aan bod.

Vakantieboerderij Erlecom

Deze boerderij in Erlecom is perfect voor een uitje met je collega’s. Een ruim verblijf in een groene omgeving dichtbij Arnhem en Nijmegen. In de woonkamer is een luxe pooltafel aanwezig wat ideaal is om te spelen met je collega’s. Ook is er een ruim terras met tafeltennistafel en een barbecue waar gezellig gegeten kan worden. De accommodatie heeft 6 ruime slaapkamers op de begane grond en op de eerste verdieping. Genoeg ruimte dus voor jou en je collega’s! Deze groepsaccommodatie ligt vlakbij Nijmegen en aan de Waal. Hier in de Ooij-polder is het prachtig wandelen en fietsen. Ook is de binnenstad van Nijmegen dicht in de buurt. De perfecte plek om te winkelen, uit eten te gaan of lekker borrelen met je collega’s.

 

Vakantieboerderij Erlecom
Vakantieboerderij Erlecom

Vakantievilla Lunteren

Deze groepsaccommodatie bevindt zich op een landgoed tussen Lunteren, Ederveen en Renswoude. De accommodatie ligt middenin een prachtig mooi groen gebied waar je samen het wild kunt spotten. Maak met z’n allen een wandel- of fietstocht door de prachtige natuur of ga vissen bij het dichtbij gelegen meertje. In deze accommodatie is genoeg ruimte voor jou en je collega’s om samen te zijn, maar toch jullie eigen plekje te hebben. In totaal zijn er 9 slaapkamers waarvan 3 met een eigen badkamer. Daarnaast zijn er ook nog 3 losse badkamers inclusief toilet. In de woonkamer staat een grote tafel die perfect is voor een spelletjesavond of een leuke workshop met collega’s.

Vakantievilla Lunteren
Vakantievilla Lunteren

Vakantieboerderij Lettele

Voor een weekendje weg met collega’s is deze boerderij de perfecte uitvalsbasis. Hier kun je genieten van de natuur, rust en privacy. In de ruime woonkamer staat een grote tafel en een gevulde spelletjeskast. Ook hier is genoeg ruimte voor jou en je collega’s. Elke slaapkamer heeft namelijk zijn eigen badkamer. Perfect voor de privacy dus. In deze accommodatie zit zelfs een multifunctionele vergaderruimte. De ideale plek voor een vergadering of voor een teambuilding activiteit. Toch meer de natuur opzoeken? Ga lekker met de fiets erop uit en ontdek het Sallandse coulisselandschap.

Vakantieboerderij Lettele
Vakantieboerderij Lettele

Luxe vakantievilla Woerden 

Deze luxe vakantievilla is perfect om te verblijven met maarliefst 14 collega’s. In de polder van Utrecht staat dit luxe verblijf waar je kunt genieten van het weidse uitzicht en de oude Rijn. Deze groepsaccommodatie heeft een eigen privé zwembad, wat perfect is voor in de zomer. Ook is er een hottub aanwezig waar je optimaal kunt ontspannen met je collega’s. Doordat de kamers verdeeld zijn over verschillende ruimtes is er veel privacy. Ook zijn er extra ruimtes voor bijvoorbeeld vergaderingen, trainingen of workshops. Ook kan er bij deze accommodatie voor volledige catering worden gezorgd. Zodra je toch meer de drukte op wilt zoeken met je collega’s kun je naar de het centrum van Utrecht. Hier zijn verschillende groepsactiviteiten te doen zoals een escaperoom of een stadswandeling.

Luxe vakantievilla Woerden
Luxe vakantievilla Woerden

Scandinavisch groepshuis

Dit grote groepshuis is gebouwd in scandinavische stijl. De groepsaccommodatie ligt midden in de bossen op een groot inspirerend park. Het heeft 14 slaapkamers met eigen sanitair en alle kamers hebben een eigen terrasje of balkon. Genoeg privacy dus. De accommodatie geeft je de ruimte om je even terug te trekken op de kamer. Dit groepshuis heeft een een groepsruimte en een ruime loungehoek. Ook is er een ruim terras aanwezig met een barbecue en een vuurplaats. Perfect om de avonden door te brengen. In de omgeving zijn vele teambuilding activiteiten te doen zoals mountainbiken, kanoën of survivallen. Ideaal om aan de teambuilding te werken.

Scandinavisch groepshuis
Scandinavisch groepshuis
To top