7 zakelijke groepsaccommodaties

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor zakelijke doeleinden? Of wil je samen met je collega’s vanaf een vakantiebestemming blijven werken? Dan is een groepsaccommodatie met vergaderruimte écht iets voor jou! Ontdek het ruime aanbod op Groepen.nl en vind jouw favoriet. 

Vakantieboerderij in Noord-Brabant, Helvoirt

Na een drukke werkdag de natuur in? Op deze prachtige locatie in Noord-Brabant kan dat makkelijk! De groepsaccommodatie bevindt zich in een voormalige boerderij die helemaal verbouwd is voor recreatie. Tijdens de renovatie zijn alle authentieke elementen zichtbaar gebleven én dat maakt deze plek ontzettend bijzonder. De accommodatie ligt naast de Loonse & Drunense duinen en op 150 meter afstand van het bos. Hierdoor is de vakantieboerderij een ideale keuze voor een teambuildingsdag of zelfs dagen met een groot aantal collega’s. De groepsaccommodatie is beschikbaar voor maximaal 35 personen en heeft 6 slaapzalen. In de avond kun je buiten heerlijk met een groot aantal mensen onder de overkapping zitten én kun je gebruik maken van de tafeltennistafel en een groot speelveld.

Groepsaccommodatie Helvoirt
Groepsaccommodatie Helvoirt

Groepsaccommodatie in Drenthe, Ellertshaar

Als je met een grote groep bent, dan is deze accommodatie perfect voor jou! Deze groepsaccommodatie heeft een fantastische ligging en is zelfs geschikt voor groepen tot 248 personen. In de accommodatie vind je een grote en professionele keuken, voldoende sanitair, een gezellige woonkamer, een heerlijk zonterras én een eigen recreatieveld. Ook biedt deze groepsaccommodatie de gelegenheid om gebruik te maken van een beamer en projectiescherm. Ideaal voor een training of workshop met personeel. In de directe omgeving vind je het kleine dorpje Ellertshaar en vooral ontzettend veel natuur. Heerlijk om even helemaal tot rust te komen!

Vakantieboerderij Ellertshaar
Vakantieboerderij Ellertshaar

Vakantiehuis in Limburg, Gronsveld

Tijd voor een borrel met al het personeel? Dit vakantiehuis in Limburg beschikt zelfs over een gezellige bar met gewelvenkelder en verschillende geluidsinstallaties, waardoor dit een te gekke plek is voor een jubileum. Met 4 slaapkamers is er ruimte voor 12 personen. Je kunt gebruik maken van de keuken, barbecue, terras, beamer, projectiescherm en nog veel meer. Daarnaast ligt het vakantiehuis in een bosrijke omgeving dichtbij de bruisende stad Maastricht. Ontzettend leuk om te wandelen, winkelen en terrasjes te pakken!

Groepsaccommodatie Gronsveld
Groepsaccommodatie Gronsveld

Luxe accommodatie in Limburg, Sevenum

Deze luxe vakantieboerderij in Limburg is voorzien van alles wat je nodig hebt! Met een combinatie van luxe, comfort, rust, privacy en ruimte kunnen we met zekerheid zeggen dat je verblijf hier geweldig zal zijn. De groepsaccommodatie biedt plaats voor 12 personen en is daarnaast rolstoel- en kindvriendelijk. Daarnaast kun je iedere dag gebruik maken van een groot kookeiland inclusief moderne apparatuur. De leefruimte en slaapkamer zijn sfeervol ingericht, zodat je jezelf hier écht thuis voelt. In de accommodatie vind je bovendien verschillende plekjes om te werken, zoals in de leefruimte maar ook bij het overdekte terras! Wist je zelfs dat je vanaf het terras uitkijkt op de dierenweide en het landschap? Een echte aanrader, vooral tijdens de zonsondergang.

Vakantiehuis Sevenum
Vakantiehuis Sevenum

Vakantievilla in Noord-Brabant, Vierlingsbeek

De brainstormsessies met je collega’s naar een hoger level tillen? Ga er een paar dagen samen tussenuit in een heerlijke bosrijke omgeving in Noord-Brabant. Geniet met 16 tot 18 personen van luxe, comfort en warmte. De accommodatie heeft verschillende ruimtes, waardoor het ook mogelijk is om tussendoor wat werk gerelateerde taken te doen. Na je werk kun je even ontspannen in een mooie spa, inclusief whirlpool, infrarood spa én Deense sauna. Daarnaast is de vakantievilla gelegen tussen Overloon en Vierlingsbeek, omringt door weilanden, bossen en de maas. Een fantastische plek om urenlang te wandelen of fietsen!

Vakantiehuis Vierlingsbeek
Vakantiehuis Vierlingsbeek

Vakantiewoning in de Ardennen, Han-sur-Lesse

Het liefst de grens over? Kies dan voor deze enorme vakantiewoning in de Ardennen! Misschien heb je nog niet eerder van het dorpje Han-sur-Lesse gehoord, maar we kunnen je vertellen dat een bezoekje aan deze plek écht een aanrader is. Zo vind je in de omgeving grotten en kun je regelmatig in het weekend een feestje bezoeken. De groepsaccommodatie is geschikt voor 15 personen en beschikt over een ruime woonkamer met voldoende zitgelegenheid. Ook ideaal om te werken of vergaderingen te houden. Verder vind je in enkele badkamers zelfs een sauna en jacuzzi! Hoe lekker klinkt dat? In de omgeving

Groepsaccommodatie Han-sur-Lesse
Groepsaccommodatie Han-sur-Lesse

Accommodatie in Groningen, Ulrum

Deze vakantieboerderij in Groningen ligt nabij de Waddenzee, het Lauwersmeer, Schiermonnikoog en prachtige dorpjes zoals Zoutkamp! Geniet samen met je collega’s van écht even vakantie met veel rust en privacy. In de accommodatie vind je 5 ruime slaapkamers voor 10 personen, waarbij iedere kamer beschikt over een privé badkamer met douche en bad. Verder heeft de vakantieboerderij een gezamenlijke ruimte met een gezellige zithoek, eettafel en keuken. Wil je de volgende dag de omgeving verkennen? Dan kun je gaan fietsen, wandelen, vissen of zelfs vogels spotten. Ook is het mogelijk om een dagje naar Schiermonnikoog te gaan; een echte must als je het ons vraagt!

Vakantiehuis Ulrum
Vakantiehuis Ulrum

Boek jouw zakelijke groepsaccommodatie bij Groepen.nl 

Ben je op zoek naar een geschikte accommodatie waar je kunt werken op een unieke locatie? Selecteer je voorkeuren op onze website en ontdek jouw perfecte match! Heb je in dit artikel een leuke groepsaccommodatie gezien? Twijfel dan niet en boek je vakantie of midweek direct! Bij vragen helpen de specialisten van Groepen.nl je graag verder.

To top