Onze gasten vertellen;

Met ruim 26.000 klant beoordelingen over onze groepsaccommodaties kun je zelf een goed beeld vormen van de kwaliteit van ons aanbod. Iedere boeker ontvangt -daags na verblijf- een enquête met het verzoek om hun ervaringen over de accommodatie met ons te delen. Wij publiceren enkel de teksten, welke de afgelopen 2 jaar bij ons binnen gekomen zijn. Er kan tenslotte alweer het nodige achterhaald zijn.

Bekijk hier alle ontvangen gastbeoordelingen van de afgelopen maanden;

 
3609 beoordelingen
 1. 9,5

  Het huis en de ruimte om het huis is ruim voldoende. Op het terrein is er de mogelijkheid om een terrasje te nemen en te genieten van lunch, drankje etc. De omgeving is ook heel mooi om wandelingen te maken. Wij zijn zeer tevreden over deze locatie, het is een aanrader.

  Juni 2020 - Vriendengroep -  verbleef in Vakantieboerderij Bennekom

 2. 10

  Wij hebben met onze kinderen en kleinkinderen, 17 personen, een fantastisch weekend gehad bij de familie Strijker!! De boerderij is een hele grote gezellige ruimte met speelkamer en overdekt terras, waar we met het regenachtige weekend veel gebruik van hebben gemaakt. De slaapzolder heeft 7 prima slaapkamers met goede bedden. Er is meer dan genoeg ruimte voor iedereen ! Familie Strijker is zeer gastvrij, boerderij was erg schoon, overal stonden verse bloemen, ontvangst met zelf gebakken cake voor iedereen 😊

  Juni 2020 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Vakantieboerderij Ruinen

 3. 9,5

  Wij verbleven met 5 gezinnen, ieder gezin een eigen "bunker". Daarnaast hadden wij de bijbehorende, goed geoutilleerde, groepsruimte tot onze beschikking. De kleinkinderen ( in de leeftijd van 1 tot 9 ) konden naar harte lust spelen op het tussenliggende terrein met het klimrek/glijbaan, de aanwezige skelters, tafeltennisbadjes, ballen en jeu de boules baan . Verder hebben we heerlijk gewandeld op de Grebbelinie. In de groepsruimte konden we met gemak de 1,5 meter afstand in acht nemen. 's Avond gezellig gezeten rond de houtkachel. Wij hebben al met al een geweldig weekend gehad.

  Juni 2020 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Groepsaccommodatie Woudenberg

 4. 8,2

  dat het een mooi groot modern ingericht huis is in een mooie omgeving. Het is ook fijn om er te verblijven met slecht weer.

  Juni 2020 - Vriendengroep -  verbleef in Vakantiehuis Erlecom

 5. 7,6

  er is een ruime zaal, dat was fijn want het weer was niet super. we konden ons binnen goed vermaken met 14 personen waaronder 4 kinderen.

  Juni 2020 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Groepsaccommodatie Wapserveen

 6. 8,7

  Zeer ruim en netjes huis, fijne eigenaar en echt genoten van alle luxe!

  Juni 2020 - Vriendengroep -  verbleef in Groepsaccommodatie Aalten

 7. 9

  Zeer gastvrije ontvangst. Mooi gelegen accommodatie met uitzicht op de weilanden. De faciliteiten en dan met name buiten, geweldige plek

  Mei 2020 - Gezinnen -  verbleef in Vakantieboerderij Groot Agelo

 8. 8,1

  het verblijf is ruim voorzien van faciliteiten, een zeer ruime tuin, met speeltoestellen. Een heerlijke locatie om met vrienden (inclusief kinderen in leeftijd van 5 tot 11 jaar) te verblijven. Aanrader!

  Juni 2020 - Gezinnen -  verbleef in Groepsaccommodatie Baexem

 9. 8,2

  Keurig net verblijf en lekker schoon..

  Juni 2020 - Vriendengroep -  verbleef in Vakantievilla Frederiksoord

 10. 7,5

  Ruim huis met grote tuin en nette kamers. Ligging van het huisje op het park is prima, maar hengstdijk ligt wel ver van Noordzee of andere leuke steden. Wel typische stacaravan-camping (tokkie-proof), maar hoef je geen last van te hebben verder.

  Juni 2020 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Vakantiehuis Hengstdijk

3609 beoordelingen
8,6

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,6.