Onze gasten vertellen;

Met ruim 26.000 klant beoordelingen over onze groepsaccommodaties kun je zelf een goed beeld vormen van de kwaliteit van ons aanbod. Iedere boeker ontvangt -daags na verblijf- een enquête met het verzoek om hun ervaringen over de accommodatie met ons te delen. Wij publiceren enkel de teksten, welke de afgelopen 2 jaar bij ons binnen gekomen zijn. Er kan tenslotte alweer het nodige achterhaald zijn.

Bekijk hier alle ontvangen gastbeoordelingen van de afgelopen maanden;

 
4365 beoordelingen
  1. 8,3

    Dit huis is perfect voor bv familieweekenden. Doordat de woonkamer, keuken en zithoeken één grote ruimte is zit je altijd bij elkaar. Ook de pooltafels staat hier. De speelruimte is wel niet echt verwarmd dus wel fris in de winter. Voor de zomer biedt het huis voldoende buitenruimte.

    December 2019 - Familie -  verbleef in Stoutenburg

  2. 9,3

    Luxe, bedden waren opgemaakt, ruime kamers met eigen douche en toilet. Fijne gezamenlijke ruimte.

    November 2019 - Gezinnen -  verbleef in Zevenbergen

  3. 8

    Een ruime accommodatie met grote woon-/eetkamer, genoed douchegelegenheid en dubbel toilet. Slaapkamers zijn niet groot maar voldoende aanwezig. Als extra kregen wij nog het chalet erbij om te gebruiken. Dit was erg fijn. Zodoende konden alle stellen in een 2 persoonsbed en niet in een stapelbed.

    December 2019 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Teuven

  4. 8,8

    Sfeervolle locatie, we hebben als fam. erg genoten.

    December 2019 - Familie -  verbleef in Barchem

  5. 7,7

    Prachtig verblijf, ruim, goede indeling

    December 2019 - Gezinnen -  verbleef in Tubbergen

  6. 8,4

    De ontvangst (met appeltaart) en werkelijk alles is aanwezig. Zeer gastvrij ontvangen. Ondanks de iets wat gedateerde inrichting en uitstraling een fantastisch verblijf.

    December 2019 - Gezinnen -  verbleef in Castenray

  7. 7,9

    De mankementen werden vlot verholpen. Het uitgebreide aanbod zoals sauna zwembad fittness etc. I.v.m. de kou heb ikzelf niet van de omgeving kunnen genieten.

    December 2019 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Groesbeek

  8. 10

    In één woord, fantastisch!!

    December 2019 - Gezinnen -  verbleef in Eibergen

  9. 9,7

    Leonie is een ontzettend goede en leuke gastvrouw en de accommodatie is prachtig. Het is van alle gemakken voorzien en heel netjes en schoon. Leonie is goed bereikbaar en hebben wij gedurende ons verblijf altijd vragen kunnen stellen. De accommodatie ligt aan de rand van Diepenheim, in een mooi groen gebied, waar je leuk kan wandelen. Wij hebben een top weekend gehad!

    December 2019 - Vriendengroep -  verbleef in Diepenheim

  10. 10

    Heel veel speeltoestellen en activiteiten voor jong en oud

    December 2019 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Winterswijk

4365 beoordelingen
8,5

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,5.