Onze gasten vertellen;

Met ruim 26.000 klant beoordelingen over onze groepsaccommodaties kun je zelf een goed beeld vormen van de kwaliteit van ons aanbod. Iedere boeker ontvangt -daags na verblijf- een enquête met het verzoek om hun ervaringen over de accommodatie met ons te delen. Wij publiceren enkel de teksten, welke de afgelopen 2 jaar bij ons binnen gekomen zijn. Er kan tenslotte alweer het nodige achterhaald zijn. Klik hier voor ons reviewbeleid.

Bekijk hier alle ontvangen gastbeoordelingen van de afgelopen maanden;

 
2377 beoordelingen
  1. 8,5

    Met ons team van rond consulting hebben we een geweldige tijd gehad bij deze accommodatie. Wat een vrijheid, alles kon en wat hebben we genoten. Het pizza bakken was een gezellige en leuke ervaring. Het was heerlijk om een centraal plekje op de camping te hebben, waar we elke keer weer samen konden komen voor een lekkere bak koffie of een drankje! Er hing een super fijne en gemoedelijke sfeer op de camping. En wat een leuke manier om in de glamping tenten te verblijven op de camping. Namens ons allemaal, enorm bedankt voor alles! Het was allemaal top geregeld! Wie weet, tot ziens!! :)

    September 2022 - Collega's/zakelijk - Arielle L. verbleef in Vakantieboerderij Terschelling 

  2. 10

    Het huis is fantastisch, veel ruimte in en om het huis. Wij, hebben het super gehad. Erg gastvrij ontvangen, onze fietsen konden allemaal binnen staan

    September 2022 - Vriendengroep - Thérèse G. verbleef in Groepsaccommodatie Nagele 

  3. 8

    mooie plek en zeer compleet voor ons als groep

    September 2022 - Familie (met kinderen) - Jan B. verbleef in Vakantiehuis Rekken 

  4. 8

    Ruime mooie woning

    September 2022 - Vriendengroep - Sandra v. verbleef in Groepsaccommodatie Ermelo 

  5. 8,7

    Het leuke was dat we ten alle tijden op de boerderij mochten kijken,met name voor kinderen een hele fijne ervaring. We kregen goede uitleg over de boerderij met de dieren. Onze kleinkinderen waren het liefst de hele dag in de stal om de boer te helpen. We hebben met zijn allen een heel fijn weekend gehad.

    September 2022 - Familie (met kinderen) - Jacob H. verbleef in Groepsaccommodatie Pesse 

  6. 7,5

    Heerlijke plek voor vrienden groep

    September 2022 - Gezinnen - Elisabeth v. verbleef in Groepsaccommodatie Hellendoorn 

  7. 7,4

    Ruimte was groot genoeg, leuke inrichting.

    September 2022 - Familie (met kinderen) - J.a.p.m. v. verbleef in Groepsaccommodatie Schoorl 

  8. 7,2

    Veel ruimte rond het huis. Mooie keukens. Goede bedden.

    September 2022 - Familie (met kinderen) - Gerben d. verbleef in Vakantiehuis Assen 

  9. 9,3

    ligging vlak aan het dorp. prachtig en groot eigen terrein bij de accommodatie. prima ruimtes om met een grote groep te verblijven.

    September 2022 - Familie (met kinderen) - Kees T. verbleef in Vakantieboerderij Norg 

  10. 9,3

    Schitterende ligging en het bij nabij gelegen restaurant van dezelfde eigenaar we heel leuk en lekker gegeten, en van heel goed verzorgd BBQ pakket genoten. Kortom niks dan lof.

    September 2022 - Familie - J.G.M. B. verbleef in Vakantievilla Denekamp 

2377 beoordelingen
8,6

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,6.