Onze klanten vertellen;

Met ruim 25.000 klant beoordelingen over onze groepsaccommodaties kun je zelf een goed beeld vormen van de kwaliteit van ons aanbod. Iedere boeker ontvangt -daags na verblijf- een enquête met het verzoek om hun ervaringen over de accommodatie met ons te delen. Wij publiceren enkel de teksten, welke de afgelopen 2 jaar bij ons binnen gekomen zijn. Er kan tenslotte alweer het nodige achterhaald zijn.

Bekijk hier alle ontvangen gastbeoordelingen van de afgelopen tijd;

 
5296 beoordelingen
 1. 7,8

  Super netjes en verzorgd huis. Prima geschikt voor grote groepen.

  September 2018 - Vriendengroep -

 2. 9,9

  Leuk voor kinderen.

  September 2018 - Familie (met kinderen) -

 3. 8

  Mooie locatie en perfecte ligging voor watersport activiteit. Hebben hier een dag heerlijk gezeild met valken die de beheerder verhuurt. Iets minder is dat er beperkte ruimte voor het is om buiten te staan (bv BBQ). Zeer vriendelijke en gastvrije beheerder. We hebben een top weekend gehad.

  September 2018 - Vriendengroep -

 4. 9,7

  Veel te doen en een prachtige bosrijke omgeving. Het huis heeft alles wat we nodig hadden. Het is basic en dat is echt prima! Personeel was erg vriendelijk!

  September 2018 - Voortgezet onderwijs -

 5. 8,6

  Ruim huis met goede faciliteiten en heerlijke bedden. Groot aanliggend grasveld om te voetballen en andere spellen op te doen. Keuken en woon gedeelte waren erg modern en comfortabel, net als de badkamers en douches.

  September 2018 - Vriendengroep -

 6. 9,3

  Net als vorig jaar hebben we ons weer prima vermaakt.We zijn het erf niet af geweest, voldoende vermaak op de locatie!

  September 2018 - Familie (met kinderen) -

 7. 9

  Mooie verblijfsruimte. Zeer verzorgd. Vriendelijke ontvangst. Prachtige slaapkamers. Ligging aan drukke weg is minder, wel goede geluidsisolatie. Parkeer ruimte voor meerdere autos is ook fijn. Wifi niet optimaal.

  September 2018 - Familie -

 8. 9,6

  Mooie rustige omgeving met veel ruimte. Prachtige accommodatie, alles aanwezig en goed verzorgd. Kortom, voor veel plezier met familie!

  September 2018 - Familie (met kinderen) -

 9. 8

  Erg.mooI groepsverblijf erg verzorgd en netjes. Knusse verblijfsruimte en mooie ruime slaapkamers. Leuk dat de eigenaar de tijd nam om ons rond te leiden. Prachtig uitzicht.

  September 2018 - Familie -

 10. 8,6

  alles

  September 2018 - Familie -

5296 beoordelingen
8,6

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,6.

               

 

Copyright 1993 - 2018 | Centrum voor Groepsaccommodaties

Reserveringssysteem door Booking Experts