Onze gasten vertellen;

Met ruim 26.000 klant beoordelingen over onze groepsaccommodaties kun je zelf een goed beeld vormen van de kwaliteit van ons aanbod. Iedere boeker ontvangt -daags na verblijf- een enquête met het verzoek om hun ervaringen over de accommodatie met ons te delen. Wij publiceren enkel de teksten, welke de afgelopen 2 jaar bij ons binnen gekomen zijn. Er kan tenslotte alweer het nodige achterhaald zijn.

Bekijk hier alle ontvangen gastbeoordelingen van de afgelopen maanden;

 
4493 beoordelingen
  1. 8

    Het is vrijstaand, dus je bent niemand tot last. Het is van binnen leuk, ruim en functioneel ingericht.

    Augustus 2019 - Voetbalvereniging -  verbleef in Leur

  2. 9,7

    rustige plek met veel bezienswaardigheden in de omgeving

    Augustus 2019 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Winterswijk

  3. 9,3

    - groot en confortabel - lekker gevarieerd ontbijt met goede service - zeer behulpzame medewerkers

    Augustus 2019 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Hapert

  4. 8,9

    Het was een gezellige accommodatie met veel mogelijkheden. Alles zag er goed uit en was goed geregeld. Hierdoor konden wij genieten van een ontspannen familieweekend

    Augustus 2019 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Afferden

  5. 9

    Rust, ruimte en diverse mogelijkheden waar je kunt zitten. Topaccommodatie en hele gastvrije eigenaar!

    Augustus 2019 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Haren

  6. 9,7

    Tolles Haus, tolle Einrichtung, tolle Umgebung. Es war alles tip top :)

    Juli 2019 - Begeleide groep -  verbleef in Haren

  7. 7,4

    Die Atmosphäre und das Gelände.

    Augustus 2019 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Neede

  8. 7,9

    Ruime accommodatie. Rustige omgeving. Ontvangst met taart en verse eieren. Goed uitgeruste keuken. Fijne tuin en speelzolder voor de kinderen.

    Augustus 2019 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Rekken

  9. 9,5

    Rustige privé ligging; geen last van andere (groeps-)accomodatie ernaast, speelterrein eromheen . Huis goed uitgerust , voldoende servies , bestek etc. De horecavaatwasser was een uitkomst! Gezellige en functionele inrichting, overdekt buitenterras zidat we ondanks de miezerregen toch konden barbecueen en buiten zitten. De hottub erbij huren bleek ook een groot succes

    Augustus 2019 - Familie -  verbleef in Buurse

  10. 8,7

    De ruimte van het huis, terwijl het toch gezellig en huiselijk aandeed. Het is goed te vinden met ruimte voor al onze auto's en natuurlijk de ligging aan het water met aanlegplaats voor onze meegebrachte boot. Voor een familie met kinderen met zwemdiploma's een ideale stek. Ook het restaurant zo dichtbij is ideaal, terwijl je er geen last van hebt.

    Augustus 2019 - Familie -  verbleef in Terkaple

4493 beoordelingen
8,6

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,6.