Boeken

Hoe kan ik boeken?
U kunt direct via deze site het boekingsverzoek invullen. Klik op beschikbaarheid en prijs, vul dan de gewenste aankomstdatum en het aantal nachten in en uw groepsgrootte. U ziet dan direct een kostenoverzicht. Klik daarna op NAAR BOEKING en vul de verdere gegevens in. Uw boeking is hiermee definitief! Mochten er bijzonderheden zijn dan wordt u daarover uiteraard zo spoedig mogelijk geïnformeerd.

Mocht u vragen hebben of toch liever telefonisch boeken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers proberen iedereen zo snel mogelijk te woord te staan. Als u een accommodatie reserveert, gaat u een overeenkomst aan met de verhuurder van het huis. Wij zullen uw boeking onmiddellijk schriftelijk aan u en aan de eigenaar/ beheerder bevestigen. Bij een telefonische boeking worden de huurprijs en de daarbij komende kosten met u doorgenomen, zodat u op de hoogte bent van de totale verblijfskosten.

U betaalt per boeking € 25,- reserverings- en garantiekosten. In de bevestiging staan de naam en adresgegevens van het huis en de eigenaar/beheerder. De overeenkomst zelf, evenals de financiële afwikkeling, wordt door de desbetreffende (huis)eigenaar met u geregeld. Na uw boeking heeft u dan ook nog enkel contact met de huiseigenaar zelf. Uiteraard kunt u na boeking met vragen of andere zaken altijd gebruik blijven maken van onze diensten.

Levering en uitvoering:
Groepen.nl treedt op als bemiddelaar voor de totstandkoming van huurovereenkomsten van de groepsaccommodaties. Op de relatie tussen opdrachtgever en Groepen.nl zijn de algemene voorwaarden Thuiswinkel van toepassing. Op de huurovereenkomst die tot stand komt tussen de opdrachtgever en de verhuurder, bij welke overeenkomst Groepen.nl geen partij is, zijn de algemene voorwaarden zoals die door de verhuurder worden gehanteerd, van toepassing. De opdracht aan Groepen.nl voor het reserveren van een accommodatie is voor u als opdrachtgever bindend. De reserveringskosten kunt u voldoen via IDEAL. Mocht u na het verstrekken van de opdracht toch genoodzaakt zijn te annuleren dan zullen wij u daarvoor € 30,- administratiekosten in rekening brengen. Bij wijziging in de reeds door u gemaakte boeking (bijvoorbeeld een verschuiving in aankomst en/of vertrekdatum) zullen wij € 25,- administratiekosten berekenen. Een annulering of wijziging wordt eveneens uitgevoerd volgens de voorwaarden die van toepassing zijn op de huurovereenkomst tussen de opdrachtgever en dienstverlener.

Hoe werkt een optie?
Voor alle accommodaties kunt u een vrijblijvende optie aanvragen. Mocht uw verblijf binnen zes weken gepland zijn, dan kunnen wij daar geen opties meer voor plaatsen.

Zie ook tabblad Optie hiernaast.

Hoe lang van tevoren moet/kan ik boeken?
Dit verschilt per accommodatie. Sommige accommodaties kunt u langer dan een jaar van te voren boeken en andere tot maximaal een jaar.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?
Wij zorgen ervoor dat uw persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk blijven. Uw persoonlijke gegevens worden zorgvuldig behandeld en beveiligd conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Het gegevensbestand wordt uitsluitend gebruikt voor onze gastenadministratie.

Van wanneer tot wanneer loopt een weekend-, midweek- en weekverblijf?
Per accommodatie vermelden wij de van toepassing zijnde aankomst- en vertrektijden.
Tijdens feest- en vakantiedagen gelden vaak afwijkende vertrektijden.

               

 

Copyright 1993 - 2017 | Centrum voor Groepsaccommodaties

Reserveringssysteem door Booking Experts