Boerderijvakanties

 • Tijd voor elkaar
 • In de natuur
 • Tenthuisjes zonder elektriciteit

Een unieke beleving voor de hele familie. Kom helemaal tot rust zonder schermpjes en geniet van de tijd voor elkaar. Overnacht in een tenthuisje op de boerderij waar je eventjes in het leven van de boer stapt. Even back-to-basic, zonder elektriciteit in de natuur. De accommodaties zijn ruim, comfortabel en beschikken over privé toilet en douche. Beleef een bijzondere vakantie met familie of vrienden op een unieke locatie, zonder poespas. Kies voor een boerderijvakantie op de Veluwe, Friesland of Zeeland. Met een boerderijvakantie ontdek je de mooiste plekjes.

Boerderijvakantie Nederland

Op zoek naar een unieke accommodatie voor een familieweekend of een weekendje weg met vrienden? Boek een verblijf op een boerderij en logeer bij de boer. Een boerderijvakantie is voor iedereen een groot feest. Op de boerderij is altijd iets te beleven. Plan een dag vol activiteiten en ontdek het boerenbuitenleven. Maak een wandeling door het uitgestrekte landschap en geniet van de prachtige uitzichten. Ga samen met de boer de koeien uit de wei halen voor het melken of help de boer met het voeren van de kalfjes. Sluit de dag af met een drankje bij het knusse tenthuisje. Gegarandeerd een onvergetelijk vakantie met familie of vrienden.

Een boerderijvakantie is altijd inclusief:

Gezellig kampvuur

‍ Rondleiding van de boer 

Wil je ook verblijven op één van de boerderijen? Vul dan snel onderstaand formulier in en een van onze collega’s stelt een mooi aanbod voor je op! 

✅ Minimaal 3 tenten (15 personen) v.a. €1200,-

  De tenthuisjes

  Overnacht in een comfortabel tenthuisje op één van de boerderijen. Om te ontspannen heb je hier vrijwel niets nodig. Geen smartphones, tablets of laptops. In de tenthuisjes zonder elektriciteit maak je ruimte voor een digital detox en heb je eindelijk weer eens echt tijd voor elkaar. Het tenthuisje is van alle gemakken voorzien. Het tenthuisje heeft stromend water, een spoeltoilet en een privédouche. steek gezellig de kaarsjes aan, kook op het houtvuur en warm op bij de houtgestookte kachel. Al het keukengerei en servies is aanwezig! De tenthuisjes beschikken over alles wat je écht nodig hebt.

  Bekijk onze boerderijen 👇

   

  Knuffelen met de dieren op de boerderij

  Wat is er nou leuker dan gezellig met alle dieren knuffelen op de boerderij. Bij de meeste boerderijvakanties vind je veel dieren die je mag voeren en aaien. Sommige boerderijen hebben zelfs een knuffelschuur voor maximaal dierenplezier! Om nog meer over de dieren en de boerderij te weten te komen kun je met de boer mee op boerderij tour. Hier vertelt de boer je alles over de boerderij, de dieren en de dagen op de boerderij.

  Tot rust komen in de natuur

  In een tenthuisje op de boerderij kom je helemaal tot rust. Doordat er in de tenthuisjes geen elektriciteit is kom je helemaal tot rust zonder schermpjes. In de ochtend verzamel je verse eieren bij de kippen en ga je aan de slag met je eigen ontbijtje. Er is tenslotte geen boerderij zonder kippen. Stook vervolgens de kachel op en kook op het houtvuur. Wanneer het lekker weer is kun je zelfs in de frisse buitenlucht kokkerellen.

  To top