Groepsaccommodatie tijdens corona

Op dit moment op zoek naar een fijne groepsaccommodatie? Wij volgen het protocol watersport- en recreatiebedrijven HISWA-RECRON. Onze groepsaccommodaties zijn ingericht om jouw veiligheid te kunnen waarborgen.

  • Ingericht conform de richtlijnen van het RIVM
  • Binnen en buiten voldoende ruimte voor iedereen (1,5m afstand)
  • Aangepaste faciliteiten en activiteiten
  • Aangepaste maximum capaciteit
  • Hoogste hygiene standaard
  • Eigen sanitair

Ook binnen de geldende beperkingen is het goed mogelijk om in een groepsaccommodatie te verblijven. Het verblijf in een groepsaccommodatie is toegestaan. Wij volgen dagelijks de updates van het RIVM en de Veiligheidsregio’s.

Een veilig verblijf in een groepsaccommodatie

Samen met onze verhuurders vinden we het belangrijk om jouw veiligheid te waarborgen! Natuurlijk is er gedacht aan handgel en andere hygiënische maatregelen. Wij volgen strikt de geldende RIVM richtlijnen. Daarnaast heb je in groepsaccommodaties juist zeeën van ruimte en beschik je altijd over een grote groepsruimte. Hier kun je fijn samen verblijven en toch de afstand bewaren. Dit geldt ook voor buiten! Doordat de groepsaccommodaties vaak landelijk gelegen zijn, heb je aan buitenruimte geen gebrek. Organiseer juist nu buitenactiviteiten en je beleeft ongetwijfeld een leuk weekend met je vrienden of familie.

Veilig een groepsaccommodatie boeken

Er is op dit moment in Nederland geen reden om vakanties te vermijden of annuleren. Wij staan in nauw contact met de veiligheidsregio’s en de brancheorganisatie die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen.

Overweeg je toch zelf te annuleren? Op deze pagina vind je alle informatie en voorwaarden.

To top