Op zoek naar een groepsaccommodatie tijdens corona? Onze groepsaccommodaties zijn ingericht om jouw veiligheid te kunnen waarborgen.

✔️ Conform de richtlijnen van het RIVM

✔️ Hygiene maatregelen

✔️ 1.5 meter afstand

✔️ Eigen sanitair mogelijk

 
 

De afgelopen tijd hebben we helaas door het coronavirus veel thuis gezeten met z’n allen. Hierdoor hebben we beperkt onze vrienden en familie kunnen opzoeken. Maar gelukkig is er alweer veel mogelijk en is het juist een prima optie om een groepsaccommodatie tijdens corona te boeken. 

Waarom een groepsaccommodatie tijdens corona?

Onze verhuurders vinden het belangrijk om jouw veiligheid te waarborgen! Daarom zijn al onze accommodaties ingericht op de 1.5 meter samenleving. Natuurlijk is er ook gedacht aan handgel en andere hygiënische maatregelen. Daarnaast heb je in groepsaccommodatie zeeën van ruimte en beschik je altijd over een grote groepsruimte. Hier kun je fijn met elkaar samen zitten en spelletjes spelen, maar kun je toch de afstand bewaren. Dit geldt ook voor buiten! Doordat de groepsaccommodaties vaak landelijk gelegen zijn, heb je aan buitenruimte geen gebrek. Organiseer leuke buitenactiviteiten en je beleeft ongetwijfeld een leuk weekend met je vrienden of familie tijdens corona. 

Veilig een groepsaccommodatie boeken tijdens corona

Ook tijdens corona is het veilig om een groepsaccommodatie te boeken. Veel van onze groepsaccommodaties verlenen namelijk omboekgarantie. Mocht je wegens corona toch niet kunnen verblijven? Dan kun je geheel kosteloos de periode verschuiven om alsnog een op een later moment met je vrienden of familie te kunnen genieten in een groepsaccommodatie.

Overweeg je wegens het Coronavirus te annuleren? Op deze pagina vind je alle informatie en voorwaarden.