Groepsaccommodaties in Belgisch Limburg

Er gaat niets boven een vakantieverblijf in Limburg! Limburg is een ideale vakantieprovincie voor sportieve mensen, cultuurliefhebbers en voor mensen die van ontspanning houden. Hier geniet je van rust, ruimte én schone lucht. Van bossen tot bloesems en uitgestrekte velden. Vanuit jouw vakantieverblijf in Limburg is er zeker en vast genoeg te zien!

Maak je keuze simpeler

Filteren

Geniet van de natuurlijke pracht van Limburg

Limburg wordt gekenmerkt door een gevarieerd landschap met uitgestrekte bossen, heuvels, rivierdalen en pittoreske dorpjes. Het Nationaal Park Hoge Kempen is een absolute aanrader voor natuurliefhebbers. Hier kun je eindeloos wandelen en fietsen door heidevelden, bossen en langs vennen. Vergeet ook zeker niet een bezoek te brengen aan de prachtige mergelgrotten, zoals de grotten van Kanne en de mergelgroeve van Riemst.

Culinair genieten in Limburg

Limburg staat bekend om zijn culinaire hoogstandjes en gastvrijheid. Proef de heerlijke streekgerechten, zoals Limburgse vlaai, asperges en ambachtelijke kazen. Breng een bezoek aan de gezellige streekmarkten en proef de lokale producten rechtstreeks van de producenten. Daarnaast zijn er tal van gezellige restaurants, brasseries en terrassen waar je kunt genieten van een smaakvolle maaltijd of een verfrissend drankje.

Historische bezienswaardigheden en cultuur

Limburg heeft een rijke geschiedenis en dat zie je terug in de vele historische bezienswaardigheden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het prachtige historische centrum van Hasselt, waar je kunt dwalen door sfeervolle straatjes en indrukwekkende monumenten kunt bewonderen, zoals de Virga Jesse Basiliek. Ook de stad Tongeren is een aanrader, met zijn Gallo-Romeins Museum en de oudste antiekmarkt van België. Vergeet ook niet de imposante kastelen en burchten te verkennen, zoals het Kasteel Alden Biesen in Bilzen.

Ontspanning en wellness

In Limburg kun je ook volop genieten van ontspanning en wellness. Bezoek een van de vele wellnesscentra en thermen in de regio en kom helemaal tot rust. Laat je verwennen met een ontspannende massage, geniet van de sauna’s en dompelbaden, en kom volledig tot rust in een prachtige omgeving.

De natuurlijke schoonheid

Ontdek de betoverende natuur van Limburg met zijn uitgebreide fiets- en wandelroutes. Verken de Maasvallei, het heuvelland en nationale parken zoals de Hoge Kempen. Bewonder de unieke “schorren” langs de Maas. Ontdek unieke fietsroutes zoals ‘Fietsen door het Water’ in Bokrijk en ‘Fietsen door de Bomen’ in Bosland. Limburg is een paradijs voor natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars.

To top