Groepsaccommodaties in Voerstreek

Maak je keuze simpeler

Filteren

De Voerstreek is een prachtige regio in België dat veel te bieden heeft. Van adembenemende landschappen en charmante dorpjes tot culinaire hoogstandjes en culturele bezienswaardigheden, de Voerstreek heeft het allemaal. In het aanbod van Groepen.nl vind je een aantal bijzondere vakantieverblijven om jouw groepsvakantie onvergetelijk te maken! 

Kasteel Altembrouck  

Breng een bezoekje aan Kasteel Altembrouck, een imposant kasteel in een prachtig park. Ontdek de rijke geschiedenis van het kasteel en geniet van een wandeling door de mooie tuinen.  

Wijndomeinen  

Of je nu een wijnliefhebber bent of gewoon wilt genieten van de rust en schoonheid van de Voerstreek, een bezoek aan de wijndomeinen is een absolute aanrader. Verwen jezelf met de heerlijke wijnen en laat je betoveren door de unieke sfeer van deze bijzondere regio. 

Wandel- en fietsroutes 

De Voerstreek is een paradijs voor wandel- en fietsliefhebbers, met zijn uitgestrekte landschappen, pittoreske dorpjes en heuvels. Het gebied biedt een uitgebreid netwerk van wandel- en fietsroutes. Met de iWandel- en fietsroutes kun je met behulp van je smartphone of tablet de routes verkennen en navigeren. 

Natuurgebieden  

Verken de prachtige natuur van de Voerstreek in de verschillende natuurgebieden, zoals het Vijlenerbos, het Hoogbos en het Berwijnbos. Maak wandelingen door de bossen, geniet van de rust en spot diverse planten en dieren. 

Sint-Pieters-Voeren 

Verken het charmante dorpje Sint-Pieters-Voeren met zijn vakwerkhuizen en gezellige sfeer. Maak een wandeling door het historische centrum en geniet van een heerlijke maaltijd in een van de lokale restaurants. Bezoek de Commanderie van Sint-Pieters-Voeren, een voormalig klooster dat nu gebruikt wordt als museum en cultureel centrum. 

To top