Groepsaccommodaties in Nedersaksen

Maak je keuze simpeler

Filteren

Op zoek naar een vakantiehuis in Nedersaksen? Beleef een fijn verblijf met vrienden of familie en ontdek zelf waarom Nedersaksen een topbestemming is voor een vakantie dichtbij huis. Wij bieden vakantiehuizen in Nedersaksen vol landschappelijke contrasten en bezienswaardige steden, ideaal voor een weekendje weg of een korte vakantie. Bekijk daarom snel het aanbod.

Activiteiten en bezienswaardigheden tijdens je weekendje weg in Nedersaksen

Nedersaksen heeft veel te bieden op het gebied van natuur en cultuur. Vanuit jouw vakantiehuis kun je genieten van de prachtige Oost-Friese Eilanden met hun witte zandstranden en de donkere bossen van de Harz. Verken de negen historische steden, zoals Braunschweig, Celle, Göttingen, Goslar, Hamelen, Hannover, Hildesheim, Lüneberg en Wolfenbütel, waar je de geschiedenis kunt beleven. Ook kun je volop genieten van de meren, rivieren en de Noordzee, evenals de Oost-Friese eilanden waar je kunt deelnemen aan diverse watersportactiviteiten. Met ons vakantiehuis in Nedersaksen kun je volop genieten van al deze prachtige mogelijkheden, gewoon dicht bij huis!

In jouw grote vakantiehuis in Nedersaksen kun je helemaal ontspannen en genieten van de diversiteit van deze provincie. Of je nu wilt mountainbiken, wandelen, ontspannen aan de Noordzeekust of de cultuur wilt verkennen, onze groepsaccommodaties in Nedersaksen biedt de hele groep een eigen plek waar jullie heerlijk tot rust kunt komen. Hier kun je samen bijkletsen, maar ook een dagje niets doen. Ontdek zelf waarom Nedersaksen een topbestemming is voor een week(end) weg met de hele familie of vriendengroep!

Kindvriendelijke vakantiehuizen in Nedersaksen

Bij ons vind je grote vakantiehuizen en groepsaccommodatie die perfect zijn voor families met kinderen. In Nedersaksen kunnen jij en je kinderen genieten van de natuur, het strand, boerderijen en avonturenparken. Er is een breed scala aan kindvriendelijke activiteiten, zoals zandkastelen bouwen op het strand, wilde dieren bekijken in de Osnabrücker Zoo of op ontdekkingstocht gaan naar dinosaurusvoetafdrukken. Nedersaksen biedt volop spannende en kindvriendelijke uitstapjes!

To top