Groepsaccommodaties in Céaux-d'Allègre

Maak je keuze simpeler

Filteren

Ben je opzoek naar een onvergetelijke vakantiewoning in het prachtige Céaux-d’Allègre? Dan hoef je niet verder te zoeken!

Onze groepsaccommodaties in Céaux-d’Allègre zijn zo ontworpen om ervoor te zorgen dat je kan genieten van een comfortabel en plezierig verblijf. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien.

Céaux-d’Allègre is een klein dorpje gelegen in Haute-Loire in de regio Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk. Het dorp behoort tot het arrondissement Le Puy-en-Velay en ligt in het natuurpark Livradois-Forez, een mooi gebied met een prachtig landschap.

Als je op zoek bent naar een rustige vakantieplek omgeven door prachtige natuur en doordrenkt van geschiedenis, dan is Céaux-d’Allègre zeker een plek die je moet bezoeken. Het dorp bevat vele charmante straatjes met oude stenen huizen. Perfect om tot rust te komen dus!

Ook heeft Céaux-d’Allègre een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Zo is er het kasteel van Allègre, dat boven het dorp uitsteekt. Het kasteel dateert uit de 13e eeuw, en is een zeer opmerkelijk historisch monument.

Proef de streekproducten

In Céaux-d’Allègre zijn er verschillende proeverijen van streekproducten. Je kunt met je groep de lokale kaas, wijn, honing en andere specialiteiten proeven tijdens een bezoek aan nabijgelegen boerderijen, markten of wijnhuizen.

Bezoek de château d’Allègre

Het Château d’Allègre is een adembenemend middeleeuws kasteel dat de geschiedenis van Céaux-d’Allègre weerspiegelt. Het kasteel torent hoog boven het dorp uit en biedt een prachtig uitzicht op de omgeving. Verken de oude muren, bewonder de architectuur en leer meer over de rijke historie van deze indrukwekkende plek.

To top