Groepsaccommodaties in Deux-Sèvres

Maak je keuze simpeler

Filteren

Ben je op zoek naar een onvergetelijke groepsverblijf in het prachtige Deux-Sèvres? Zoek dan niet langer! Wij hebben een uitgebreid aanbod van groepsaccommodaties die perfect zijn voor groepen van 8 tot 10 personen. 
 

Onze groepsaccommodaties in Deux-Sèvres zijn van alle gemakken voorzien en bieden voldoende comfort voor een heerlijk verblijf. De accommodaties beschikken over een grote tuin, een zwembad en voldoende comfort. Ideaal om te ontspannen. Bekijk snel ons aanbod! 

Deux-Sèvres ligt in het westen van Frankrijk en is gelegen in de regio Nouvelle-Aquitaine. Deux-Sèvres dankt zijn naam aan de twee rivieren die erdoorheen stromen, namelijk de Sèvre Nantaise en de Sèvre Niortaise. 

De regio staat bekend om zijn prachtige landschappen, charmante dorpjes en rijke geschiedenis. Het is een populaire bestemming voor liefhebbers van natuur en rust aangezien je er kan genieten van de prachtige groene velden, bossen, rivieren en kanalen. 

Een van de meest bekende attracties in Deux-Sèvres is het Marais Poitevin, ook wel bekend als het ‘Groene Venetië’. Dit is een uniek moerasgebied met een netwerk van waterwegen, kanalen en pittoreske dorpjes. Het is een geweldige plek om te verkennen met een boottocht of per kano. 

To top