Groepsaccommodaties in Elzas-Lotharingen

Maak je keuze simpeler

Filteren

Een vakantie in de betoverende regio Elzas-Lotharingen zal een onvergetelijke ervaring zijn. Gelegen in het noordoosten van Frankrijk, is deze prachtige regio een perfecte bestemming voor liefhebbers van geschiedenis, cultuur en natuur. Bekijk daarom snel het aanbod van verschillende vakantieverblijven op Groepen.nl! 

Straatsburg 

Breng een bezoek aan Straatsburg, de hoofdstad van de Elzas-Lotharingen en een bruisende stad met een mix van Franse en Duitse invloeden. Verken de schilderachtige wijk La Petite France, bewonder de prachtige kathedraal van Straatsburg en maak een boottocht door de pittoreske grachten. Vergeet niet om te genieten van de heerlijke Elzasser gerechten zoals flammkuchen en zuurkool. 

Colmar 

Ontdek de charmante stad Colmar dat bekend staat als een goed bewaard gebleven oude stad met kleurrijke vakwerkhuizen. Wandel door de smalle straatjes en geniet van de sfeer van de wijk La Petite Venise. Bezoek het Musée Unterlinden waar je het beroemde Isenheimer altaarstuk kan bewonderen. Dit is een meesterwerk van de Duitse renaissance. 

Wijnroute van de Elzas 

Volg de beroemde wijnroute van de Elzas en ontdek de prachtige wijngaarden en charmante dorpjes. Stop bij wijnhuizen en proef de heerlijke Elzasser wijnen zoals Riesling, Gewürztraminer en Pinot Gris. Verken pittoreske dorpen: Riquewihr, Ribeauvillé en Eguisheim die allemaal bekend staan om hun mooie architectuur en authentieke sfeer. 

Metz 

Bezoek de stad Metz in Lotharingen bekend om zijn indrukwekkende gotische kathedraal en historische gebouwen. Verken de charmante oude binnenstad en bewonder de prachtige Place de la Comédie. Bezoek het Centre Pompidou-Metz een modern kunstmuseum met een opvallende architectuur. Geniet ook van de groene ruimtes in de stad zoals de prachtige tuinen van het Parc de la Seille. 

Mulhouse 

Breng een bezoek aan de stad Mulhouse dat gelegen is in het zuidelijke deel van de Elzas-Lotharingen. Mulhouse staat bekend om zijn rijke industriële erfgoed en levendige cultuur. Verken deze opmerkelijke musea Cité de l’Automobile en Cité du Train. Ontdek ook de charmante oude binnenstad met mooie pleinen en kerken, zoals de Temple Saint-Étienne. 

To top