Groepsaccommodaties in Mont-de-Marsan

Maak je keuze simpeler

Filteren

Ben je op zoek naar een onvergetelijke groepsaccommodatie in het prachtige Mont-de-Marsan? Zoek dan niet verder! Wij bieden een breed gamma aan groepsaccommodaties die perfect zijn voor groepen van diverse groottes. Ons doel is om de accommodatie te vinden die perfect aansluit bij de behoeften van jouw groep.

Onze vakantiewoningen in Mont-de-Marsan zijn van alle gemakken voorzien en bieden voldoende comfort voor een heerlijk verblijf. De accommodaties beschikken over sfeervolle cottages aan het Franse platteland waar je kan ontspannen in de natuur. Bekijk snel ons aanbod!

Mont-de-Marsan is een stad gelegen in het zuidwesten van Frankrijk en behoort tot de regio Landes. De stad staat bekend om zijn rijke geschiedenis, levendige cultuur en prachtige natuurlijke omgeving.

Mont-de-Marsan heeft een oude en fascinerende geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Het historische centrum van de stad biedt charmante straatjes, historische gebouwen en pleinen. Een van de opvallende bezienswaardigheden is het middeleeuwse fort, genaamd Donjon Lacataye, dat dateert uit de 13e eeuw. Het is een imposante toren en biedt een panoramisch uitzicht over de stad.

Mont-de-Marsan biedt een mix van historische charme, culturele rijkdom en heeft een prachtige natuurlijke omgeving. Of je nu geïnteresseerd bent in geschiedenis, kunst, natuur of gastronomie, deze stad heeft voor elk wat wils.

Dompel je onder in de cultuur

Cultuur speelt een belangrijke rol in Mont-de-Marsan. De stad heeft verschillende musea, waaronder het Despiau-Wlérick Museum, dat gewijd is aan moderne en hedendaagse beeldhouwkunst, en het Musée Dubalen, dat de lokale geschiedenis en tradities belicht. Mont-de-Marsan staat ook bekend om zijn culturele evenementen, waaronder het jaarlijkse Jazz in Marciac-festival, dat internationaal bekende jazzartiesten aantrekt.

Geniet van de natuur

Mont-de-Marsan is gelegen in het hart van het Landes-bos, een uitgestrekt naaldbosgebied dat zich uitstrekt over de regio. Het biedt vele mogelijkheden voor buitenactiviteiten, zoals wandelen en fietsen. In de omgeving vind je ook enkele prachtige meren en rivieren waar je kunt genieten van watersporten zoals vissen, kajakken en zwemmen.

Arenas van Plumaçon

Als je geïnteresseerd bent in stierenvechten, bezoek dan de Arenas van Plumaçon. Deze historische arena organiseert regelmatig stierengevechten en andere culturele evenementen. Duik in de tradities van de regio en ervaar een unieke vorm van entertainment.

To top