Groepsaccommodaties in Giethoorn | Overijssel

Maak je keuze simpeler

Filteren

  • Groepsaccommodaties van 20 tot 42 personen
  • Omgeven door water
  • Zo de natuur in vanuit je vakantiehuis

Giethoorn is een waterstreekdorp in de kop van Overijssel, in de gemeente Steenwijkerland met nog geen 3000 inwoners. Giethoorn is bekend door zijn bruggetjes, waterwegen en punters. Het wordt wel het ‘Hollands Venetië’ genoemd. Giethoorn is langgerekt en bestaat uit drie buurten die steeds versprongen van elkaar liggen.

Het is optimaal genieten in een groepsaccommodatie in Giethoorn. Vanuit je vakantiehuis kijk je zo over het water. Groepen.nl heeft een ruime keuze aan vakantiehuizen in Giethoorn. Kies voor een luxe vakanitehuis of sfeervolle groepsaccommodatie. Vanuit je vakantiehuis zijn er tal van activiteiten te beleven in Giethoorn. Wat dacht je ervan om met de hele familie of vriendengroep een sloep te huren? Dat is een unieke ervaring. Bij wat warmer weer is het ook heerlijk genieten bij je groepsaccommodatie in Giethoorn aan het water. Geniet met je hele groep van de mooie omgeving. 

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Overijssel

Maak diverse fietsroutes vanuit je groepsaccommodatie in Giethoorn

Er zijn tal van mogelijkheden om vanuit je vakantiehuis in Giethoorn fiets- en wandelroutes te maken. De enige doorgaande verbinding door het oude dorp over land is een fiets- annex wandelpad dat van het Noordeinde naar het Zuideinde loopt en alleen door de Kerkweg tussen Noordeinde en Middenbuurt onderbroken wordt. Het voornaamste verkeer vindt plaats over het water, dus een bootje huren met de hele groep kan bijna niet worden overgeslagen tijdens je weekendje weg in een groepsaccommodatie. 

Activiteiten tijdens je vakantie in Giethoorn

Vanuit je groepsaccommodatie in Giethoorn zijn er tal van mogelijkheden om er op uit te trekken. Enkele van de meest bekende toeristische trekpleisters in/bij Giethoorn zijn Nationaal Park Weerribben-Wieden, de meren Bovenwijde, Zuideindigerwijde, Belterwijde en Beulaerwijde, Museumboerderij ’t Olde Maat Uus, Scheepswerf, Museum ‘De Oude Aarde’, Schelpengalerie Gloria Maris en Pottenbakkerij Rhoda.

To top