Groepsaccommodaties in Oostenrijk

  • Gelegen in skigebieden
  • Overweldigende natuur
  • Gemütliche sfeer

Vakantiewoning of groepsaccommodatie huren in Oostenrijk

Bij Groepen.nl vind je ook grote vakantiewoningen en groepsaccommodties in Oostenrijk. Met alle gezinsleden de dure hotels vermijden en samen van de wintersport genieten in een perfect ingerichte groepsaccommodatie in de bergen. Deze groepsaccommodaties zijn vaak gelegen in de nabijheid van bekende pistes en prachtige steden zoals Linz, Salzburg, etc.

Voor elke groep zijn er kleine en grote vakantiehuizen in Oostenrijk beschikbaar in de grootste skigebieden van Tirol. Ook de infrastructuur is uitstekend. De top 10 grootste skigebieden van Tirol bijvoorbeeld tellen samen bijna 2.000 km piste vanaf 600 tot 3.340 m hoogte. Zowel beginnende als gevorderde wintersporters kunnen hier genieten van alle facetten van de wintersport. Vanuit je luxe vakantiewoning in Oostenrijk gaan skiërs en snowboarders die geen angst kennen de steilste afdaling van Oostenrijk met een verloop van 80%.

Samen op Wintersport in Oostenrijk

Met bv. St. Anton am Arlberg in Tirol ligt je grote vakantiehuis in Oostenrijk in het grootste aaneengesloten wintersportgebied met keuze uit 350 skikilometers in alle moeilijkheidsgraden.Tussen de afdalingen door ga je naar de lokale après-ski bars of naar je groepshuis met vaak een eigen bar.

Filteren

To top