Weekendje weg met Moederdag

  • Wellness mogelijkheden
  • Met de hele familie lekker weg
  • Aan zee

Moederdag.. de dag dat we onze moeders een beetje extra in het zonnetje zetten dan we normaal doen. Natuurlijk kun je je moeder een weekendje weg cadeau geven. Maar waarom er niet met z’n allen even tussen uit in het weekend van Moederdag? Zo kun je een heel weekend lang je moeder verwennen en op zondag nog een beetje extra. Met het mooie voorjaarsweer zijn er ook genoeg mogelijkheden om er samen op uit te trekken.

Maak je keuze simpeler

Filteren

Kies bijvoorbeeld voor een vakantiehuis in Noord-Holland. Hier kun je heerlijk wandelen over de stranden en genieten van de buitenlucht. Houdt je moeder liever van een beetje ontspanning? Kies dan een van onze wellness accommodaties. Hier kan ze heerlijk een weekendje tot rust komen in de whirlpool, sauna of hottub.

Weekendje met Moederdag naar de zee

Een vakantiehuis aan zee is altijd genieten en is daarom zeer geschikt om je moeder mee naar toe te nemen voor een weekendje weg met Moederdag. Samen lekker uitwaaien aan zee! Pak je zwemkleding, zonnebrandcrème en handdoeken en vertrek voor een heerlijk dagje aan het strand. Is het wat slechter weer? Dan zijn er nog veel meer activiteiten om te ondernemen. Wat dacht je van een dagje shoppen, een drankje drinken aan de boulevard of mooie fiets- of wandeltochten maken. Tijdens je weekendje weg met Moederdag aan zee zijn er genoeg activiteiten om te ondernemen!

Groepsaccommodaties met wellness

Je moeder heeft wel ontspanning in de wellness verdiend! Huur daarom een groepsaccommodatie met wellness om je moeder en de rest van de groep even alle drukte te laten vergeten en volledig tot rust te laten komen. Want zeg nou zelf.. wat is nou heerlijker dan volledig ontspannen in een privé sauna, whirlpool of hottub? Of samen genieten van de luxe van een eigen binnenbad of verwarmd buitenzwembad?Wanneer je een weekendje weg in een wellness accommodatie met Moederdag cadeau geeft, weet je zeker dat ze een fijn verblijf heeft.

Andere mogelijkheden voor een weekendje weg met Moederdag

Naast een groepsaccommodatie aan zee of wellness vakantiehuis zijn er tal van andere mogelijkheden om je weekendje weg met Moederdag door te brengen. Voor je moeder maakt het ongetwijfeld niks uit. Zij geniet al wanneer ze met jullie samen is. Toch geven we nog een paar mogelijkheden om het je wat makkelijker te maken.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een groepsaccommodatie gelegen op een vakantiepark, waar je optimaal gebruik kunt maken van deze extra faciliteiten. Vakantieparken beschikken vaak over diverse faciliteiten zoals een bowlingbaan, (overdekt) zwembad, activiteiten of speelvoorzieningen. Leuk voor de hele familie!

Ook leuk: een groepsaccommodatie huren op de Waddeneilanden. Hier zijn genoeg natuurgebieden die een fantastische mogelijkheid vormen voor een vakantiehuis op Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog en die je weekendje weg met Moederdag een groot succes maken!

To top