Weekend weg in Antwerpen: waar te verblijven?

Combineer historische charme en bruisende moderniteit met een weekendje weg naar Antwerpen! Geniet van de architectonische pracht, culturele schatten en fantastische uitgaansgelegenheden in de stad. Benieuwd welke accommodaties in Antwerpen échte aanraders zijn? We hebben onze favorieten op een rijtje gezet. 

Vakantieboerderij in Kasterlee

Ben je een echte dierenliefhebber en kun je geen genoeg krijgen van de natuur? Dan is deze groepsaccommodatie in Antwerpen een te gekke keuze! De voormalige koeienstal is helemaal omgebouwd tot een vakantiewoning voor 8 personen. De ruimte beschikt over 2 slaapkamers en een badkamer. Ideaal voor een groot gezin! Bovendien is er een speeltuin voor kinderen en kun je knuffelen met lammetjes. De accommodatie is gelegen in het landelijke Kasterlee, wat we ook wel als het toeristisch hart van de Kempen zien. In de bossen rondom de accommodatie kun je urenlang wandelen en je hebt zelfs uitzicht op het pretpark Bobbejaanland!

Groepsaccommodatie Kasterlee
Groepsaccommodatie Kasterlee

Groepsverblijf in Deurne

Als je op zoek bent naar een grote groepsaccommodatie in Antwerpen, dan is deze vakantiewoning in Deurne écht iets voor jou! Met ruimte voor wel liefst 62 personen is dit kasteel ideaal voor grote families of vriendengroepen. Op de begaande grond van de accommodatie is een grote polyvalente zaal met plaats voor 100 personen (zittend) en 150 personen (staand). In totaal zijn er 6 slaapkamers, 8 douches en 8 toiletten. In de accommodatie zit een professionele keuken waar gasten voorzien worden van de allerlekkerste maaltijden. Een échte aanrader om bij te boeken als je echt even wilt ontspannen. In de omgeving vind je een tal van sportieve en culturele uitstapjes. Ben je het liefst actief bezig? Dan is een bezoekje aan het Provinciaal Groendomein het Rivierenhof zeker de moeite waard. Hier vind je namelijk de allermooiste natuur, verschillende sportpleinen en een kinderboerderij. Als je een dagje wilt shoppen kun je naar het centrum van Antwerpen. Binnen ongeveer 10 minuten rijden sta je in de bruisende stad!

Vakantiehuis Deurne
Vakantiehuis Deurne

Groepsaccommodatie in de Kempen

Als je even wilt ontsnappen van de alledaagse drukte, dan is dit vakantiehuis ideaal! Samen met je familie, vrienden of collega’s geniet je van dit luxueuze vakantiehuis mét hottub. Hoe lekker klinkt dat? In totaal zijn er 3 slaapkamers, 2 badkamers en is er ruimte voor 10 personen. In de groepsaccommodatie vind je een lange eettafel die naast een gezellig diner, ook geschikt is voor een lange spelletjesavond. De groepsaccommodatie is gelegen bij het dorp Kasterlee, waar je verschillende activiteiten kunt ondernemen. Zo zijn er verschillende wandel- en fietsmogelijkheden. Ook dierenliefhebbers zitten hier op de juiste plek, want rondom de accommodatie vind je verschillende boerderijen met koeien en kalveren.

Groepsaccommodatie Antwerpen
Groepsaccommodatie Antwerpen

Appartement in het centrum van Antwerpen

Maak jouw overnachting in Antwerpen écht uniek en verblijf in een prachtig 18e eeuw monumentaal herenhuis! De combinatie van ouderwetse antieke charme en stijlvolle verfijning zorgt voor een romantische en gezellige sfeer. De groepsaccommodatie heeft een fantastische ingang met een historische waterpomp, sculpturen en nog veel meer. Dit zorgt gegarandeerd voor een wauw-effect! De accommodatie heeft 6 slaapkamers en is geschikt voor 18 personen. De kamers zijn voorzien van een antieke houten stijl uit de 18e eeuw, aangevuld met moderne gemakken van de 21e eeuw. Hoe tof is dat? Het herenhuis ligt midden in het hart van het historische België, de ideale uitvalsbasis om de bruisende stad Antwerpen te verkennen. Rondom het appartement vind je verschillende winkels, restaurants, bars en musea. Ook sta je na 10 minuten lopen naast het centraal station van Antwerpen. Super fijn als je er een dagje op uit wilt gaan.

Vakantiehuis Antwerpen
Vakantiehuis Antwerpen

Accommodatie in Ranst

Op een korte afstand van Antwerpen vind je deze geweldige groepsaccommodatie in Ranst. Een te gekke locatie voor families, vrienden, teambuilding of andere bijeenkomsten die je op een inspirerende plek wilt organiseren. Het vakantiehuis beschikt over 6 tweepersoonskamers en 3 badkamers. Er kunnen dan ook maximaal 12 personen overnachten. De groepsaccommodatie heeft een moderne aankleding en beschikt zelfs over een volledig uitgeruste buitenkeuken. Hier kun je de allerlekkerste pizza’s maken! In de omgeving van dit vakantiehuis vind je verschillende natuurgebieden zoals het provinciaal Domein en het Fort van Oelegem. De lekkerste plekjes om helemaal tot rust te komen.

Vakantiehuis Ranst
Vakantiehuis Ranst

Vakantiehuis in Oud-Turnhout

Altijd al gedroomd van een overnachting in een boomgaard? Dan is dit je kans! Deze fantastische groepsaccommodatie ligt midden in een boomgaard en biedt alle ingrediënten voor een onvergetelijk verblijf. Met 8 ruime slaapkamers is er ruimte voor 16 personen. In de groepsaccommodatie zit een ruime zithoek waar je kunt relaxen, spelletjes spelen en écht even kunt genieten. Toch nog wat extra luxe aan je verblijf toevoegen? Reserveer dan voorafgaand je verblijf een heerlijke picknick of brunch in de boomgaard. En als we je toch nog een tip mogen meegeven; boek dan je verblijf in de lente of zomer. Rond die tijd bewonder je de wit-roze bloesems en de diepgroene kleuren van de rijpe vruchten aan de bomen. In de omgeving van Oud-Turnhout vind je verschillende fietsroutes en kun je zelfs mountainbiken. Tof als je het liefst actief bezig bent!

Groepsaccommodatie Oud Turnhout
Groepsaccommodatie Oud Turnhout

Luxe boerderij in de groene parel van de Kempen

Luxe met het échte boerderijgevoel combineren? Deze vakantieboerderij in België heeft alles voor een sfeervol en knus verblijf. De groepsaccommodatie heeft 8 ruime slaapkamers en is geschikt voor 42 personen. In de boerderij vind je een ontspanningsruimte met een ruime zithoek, TV, tafelvoetbal én biljart. Ook staat hier een lange eettafel die plek biedt voor 32 personen. Super gezellig! In de tuin kun je voetballen, tafeltennissen en volleyballen. Bovendien is deze groepsaccommodatie ook zeer geschikt voor kinderen. Zo kunnen kleintjes in de zandbak spelen, springen op de trampoline of gebruik maken van een loopfietsje of traptractor. In de tuin vind je daarnaast ook een grote houten tafel en een BBQ. Ideaal voor warme zomeravonden! In de omgeving van de vakantieboerderij kun je gebruik maken van de verschillende wandel- en fietsmogelijkheden. Zin in een dagje pretpark? Attractiepark Bobbejaanland ligt dichtbij en is een leuk uitje voor het hele gezin.

Vakantiehuis Kasterlee
Vakantiehuis Kasterlee
To top