Omdat we weten dat vakantie in eigen land ook heel leuk kan zijn, hebben we bij Groepen.nl extra aanbod in samenwerking met onze partner in Nederland gepubliceerd. 

Een groepsaccommodatie in Nederland is de perfecte plek om met familie of je gezin samen te komen. Dicht bij huis maar toch even in een andere omgeving genieten van elkaars gezelschap. Wil je van de zomer met je gezin op vakantie in eigen land? Juist dan is het ideaal om een accommodatie voor 8 tot 10 personen te boeken. Zo heb je heerlijk de ruimte en heb je alle faciliteiten voor jou alleen!

Overnacht in een bungalow of villa, een authentieke woonboerderij of luxe woning. Aan de kust, op het platteland of midden in de natuur. Lijkt het je wel wat om te verblijven in een groepsaccommodatie midden in de natuur? Bekijk dan hier een greep uit ons aanbod. Ons aanbod bestaat verder uit meer dan 1000 verschillende grote vakantiehuizen en daar zit vast en zeker een groepsaccommodatie in Nederland bij die bij jouw wensen aansluit. De groepsaccommodaties in Nederland bieden onder andere plek aan 8 personen10 personen of 12 personen