Vakantiehuizen Andalusië

Maak je keuze simpeler

Filteren

Andalusië is de naam van het meest zuidelijke deel van Spanje. Bekend bij iedereen omdat het hier het gehele jaar de zon schijnt. Dus zowel in zomer als in winter een bezoek meer dan waard.

Breng een bezoek aan bijvoorbeeld “de witte dorpjes” zoals Nerja en Ronda die dichtbij de zo bekende Costa del Sol liggen. Voor wie meer van cultuur houdt, zijn natuurlijk Granada, met zijn majestueuze Alhambra, maar ook Sevilla (Real Alcazar) en Cordoba (Mezquita) een absolute must om te bezoeken. 

Maar naast deze genoemde bezienswaardigheden biedt Andalusie zoveel meer…. Geniet van de mooie stranden, bespreek een tee time op een van de ontelbare golfbanen en vergeet niet op een terras te genieten van de fameuze tapas gerechten tijdens je vakantie in een vakantiehuis in Andalusië. Tenslotte blijft het altijd de moeite waard om in Marbella en de nabijgelegen witte haven van Puerto Banus te gaan kijken naar de rijken der aarde en hun geweldige motorjachten. Andalusië biedt ieder wat wils. Bekijk daarom snel onze vakantiehuizen in Andalusië voor een vakantie met vrienden of familie!

To top