De mooiste accommodaties in België

Mooie steden, pittoreske dorpjes, prachtige natuur en dat allemaal op maar een paar uur afstand. Ons buurland België heeft veel te bieden. Ga je voor een actieve vakantie in de Ardennen? Of rust je liever uit tijdens je verblijf in een luxe villa. In België is er voor ieder wel wat wils. Daarom lees je in deze blog over de 5 mooiste accommodaties in België, zodat jij de perfecte accommodatie voor jou en je groep kunt vinden!

gebouwd, maar je tot in de late avonduurtjes heerlijk kunt borrelen met je hele gezelschap. Rondom het kasteel bevindt zich een groot landgoed met een Engelse landschapstuin, een groot terras en vijvers met een fontein. Hier kun je met de roeibootjes een rondje over het water maken.

Vakantievilla Tailles

Deze luxe vakantievilla ligt in het hartje van de Belgische Ardennen en is geschikt voor 10 personen. Hier kom je helemaal tot rust in de prachtige natuur. Via de toren kom je binnen in de grote hal met aan het einde een tweepersoons slaapkamer. In de woonkamer kun je met z’n allen relaxen en genieten van het knisperend haardvuur. Via de eetkamer en keuken loop je zo door naar het terras met een prachtig uitzicht over de tuin. Hier vind je de sauna en een overdekte 6-persoons whirlpool. In de tuin vind je twee vijvers met Lotusbloemen en zwanen. Ga je nou met kinderen op pad? Die kunnen zich vermaken in het kabouterbos van de tuin.

Vakantievilla Tailles
Vakantievilla Tailles

Vakantievilla Durbuy

Deze 15-persoons vakantievilla in Durbuy heeft een prachtig panoramisch uitzicht over de valleien en het golfterrein. Hier kun je de mooiste wandelingen in de Ardense valleien maken. In de totaal heeft de villa 7 slaapkamers en 5 badkamers. Daarnaast beschikt het huis over een complete wellness. Je kunt hier genieten van het luxe binnenzwembad, de sauna en de whirlpool. Hier kun je helemaal tot rust komen terwijl de kinderen zich vermaken in de aparte speelruimte. Als dat nog niet genoeg is heeft het huis ook nog een privé-tuin met tennisbaan, jeu de boules baan, tafelvoetbal, ping-pong en biljart. Genoeg vermaak dus!

Vakantievilla Durbuy
Vakantievilla Durbuy

Vakantiehuis Neeroeteren-Maaseik

Dit 22-persoons huis in Belgisch-Limburg straalt luxe uit en is ideaal voor grote groepen. Het huis is modern, luxe maar vooral gezellig ingericht. Wie in deze accommodatie verblijft, krijgt heel wat beleving en comfort. Het huis beschikt over een ruime woonkamer met  een grote open keuken.Op de bovenverdieping zijn 9 thema slaapkamers, 8 badkamers en een ruimte waar de kinderen kunnen spelen wanneer het slecht weer is. Om nog even in de luxe sferen te blijven beschikt het huis ook nog over een eigen verwarmd privé-zwembad. Hier wil je nooit meer weg!

Vakantiehuis Neeroeteren-Maaseik
Vakantiehuis Neeroeteren-Maaseik

Groepsaccommodatie Assenede

Deze bijzondere groepsaccommodatie staat aan de rand van het dorpje Boekhoute. Het kasteel is geschikt voor maarliefst 24 personen en heeft 9 slaapkamers. Als groep heb je de jachtkamer tot je beschikking met een ruime zithoek. Daarnaast heb je een grote eetkamer waar je met het hele gezelschap kunt dineren. In de kelder is een bar gebouwd, maar je tot in de late avonduurtjes heerlijk kunt borrelen met je hele gezelschap. Rondom het kasteel bevindt zich een groot landgoed met een Engelse landschapstuin, een groot terras en vijvers met een fontein. Hier kun je met de roeibootjes een rondje over het water maken.

Groepsaccommodatie Assenede
Groepsaccommodatie Assenede

Vakantiehuis Berg

Dit vakantiehuis ligt bij het bekende natuurreservaat de Hoge Venen. De accommodatie, dat als voormalig hotel diende, is de perfecte uitvalsbasis voor groepen met een capaciteit van 30 personen. Het huis heeft een gezellige loungeruimte met een bank, een kachel en een bar. Daarnaast beschikt het huis over 16 ruime tweepersoons slaapkamers en 14 badkamers. Vanuit de eetkamer heb je een prachtig uitzicht over het meer van Bütgenbach. Ontdek hier samen met de hele groep de mooiste plekjes natuur en geniet van de talloze buitenactiviteiten.

Heb jij je keuze al gemaakt? Een luxe villa en relaxen of toch liever activiteiten ondernemen in de Ardennen. In het mooie België is voor ieder wat wils. Bekijk hier al onze accommodaties in België.

Vakantiehuis Berg
Vakantiehuis Berg
To top