Groepsaccommodaties met een open haard

Wat is er nou lekkerder om na een dag vol activiteiten heerlijk tot rust te komen bij een knisperende open haard? Ondertussen geniet je van een dampende kop chocomelk. Vooral in de koude wintermaanden is een vakantiehuis met open haard een echte must. Een open haard geeft de woonkamer van je vakantiehuis een gezellige, knusse en warme sfeer. Ideaal voor een gezellige spelletjesavond met vrienden of familie! Het vuur speelt met je zintuigen. Voel de warmte, ruik het vuur en luister naar het geknisper en geknetter. Zie jij het al voor je? Laat je inspireren door onze favoriete groepsaccommodaties met open haard!

Op Groepen.nl vind je altijd de geschikte accommodatie

Naast de bovenstaande accommodaties vind je op Groepen.nl nog veel meer geschikte locaties met een open haard. Naast Nederland en België vind je op onze website ook groepsaccommodaties in Duitsland en Frankrijk. Voor ieder is er iets wils te vinden: van kampeerboerderijen tot luxe vakantiehuizen met een privé zwembad. Vul in de Zoek & Boek je specifieke wensen in en je vindt gegarandeerd de accommodatie die precies bij je gezelschap past. Op Groepen.nl vind je het meest complete aanbod groepsaccommodatie met open haard. Selecteer een locatie, datum en filter op diverse kenmerken en vind het ideale vakantiehuis voor een onbezorgde vakantie!

Vakantiehuis Groenlo, Gelderland

Midden in de landelijke omgeving van Groenlo ligt een prachtig vakantiehuis voor zowel kleine en grote groepen. Dit riante vakantiehuis beschikt ook nog eens over een schitterende landelijke tuin met speeltoestellen voor kinderen. De groepsaccommodatie biedt met 8 slaapkamers plaats aan groepen tot en met 18 personen. De vakantiewoning heeft een luxe open keuken en een knus ingerichte eet- en zitkamer met houtkachel in het midden van beide ruimtes. Tevens beschikt dit vakantiehuis over een deels overdekt terras met fantastisch uitzicht over de tuin. De landelijke omgeving is erg geliefd bij wandelaars en fietsers. In de buurt van Groenlo zijn veel leuke uitstapjes en activiteiten te ondernemen, zoals: natuurstrandjes, zwembaden, pitch & putt golf of een bierproeverij.

Vakantiehuis Groenlo
Vakantiehuis Groenlo

Groepsherberg Buurse, Overijssel

Deze prachtige groepsherberg in Buurse ligt op loopafstand van 3 natuurgebieden Haaksbergerveen, het Buurserveen en het Buurserzand. Een perfect verblijf voor families en vrienden die graag wandelen of fietsen. De groepsaccommodatie biedt met 7 slaapkamers plaats aan groepen tot en met 37 personen. Bij elke 2 slaapkamers vind je een badkamer met een douche en toilet. Het vakantiehuis is voorzien van eetzaal met eethoek en bar. Naast de eetzaal vind je een serre met zitbanken en een gezellige open haard. Bovendien heeft deze groepsaccommodatie een terras op het zuiden en een prachtige tuin. In de tuin vind je een tennisbaan, jeu de boules baan en een speeltuintje. Dit maakt de accommodatie uitermate geschikt voor kinderen!

Groepsherberg Buurse
Groepsherberg Buurse

Vakantieboerderij Castenray, Limburg

In het Limburgse dorpje Castenray ligt een prachtige vakantieboerderij. Deze vrijstaande groepsaccommodatie is gelegen ten midden van een landelijke en agrarische omgeving. Het vakantiehuis biedt met 5 slaapkamers plaats aan groepen tot en met 10 personen. In het huis zijn 2 badkamers aanwezig met elk een douche en toilet. In de woonkamer vind je een open haard (stookhout aanwezig), een zithoek en aparte keuken. Tevens beschikt deze groepsaccommodatie over een ruim terras met tuinkachel en vuurkorf. Een ideale plek om gezellig samen een spelletje en een drankje te doen! Op het terrein zijn ook een grote zandbak, voetbalveld, volleybalveld en basketbalveld aanwezig. Tevens is er een aparte ruimte met tafeltennis, café voetbalspel, dartbord en levensgroot 4 op een rij spel. Kinderen zullen zich hier niet snel vervelen! De omgeving van Castenray biedt uitstekende mogelijkheden voor het maken van fiets- en wandeltochten.

Vakantieboerderij Castenray
Vakantieboerderij Castenray

Vakantieboerderij Barchem, Gelderland

Deze authentieke vakantieboerderij in Barchem is zeer geschikt voor families of vriendengroepen. De vakantieboerderij beschikt over 8 slaapkamers en biedt plaats aan maximaal 20 personen. De huiskamer is sfeervol ingericht met een zithoek rond de open haard. Verder beschikt de groepsaccommodatie over een open keuken en een gezellige eetgelegenheid. In de tuin vind je een prachtig terras en speelveld met klimhuisje. De ligging is landelijk in bosrijk en toeristisch fiets- en wandelgebied. Dichtbij het stadje Lochem met zijn kastelen en landhuizen, Vorden het acht-kastelendorp (kastelenfietstocht), Witte Wieven te Zwiep, het grootste hagendoolhof, zoutwaterbad, subtropisch zwembad en een natuurplas in de directe omgeving.

Vakantieboerderij Barchem
Vakantieboerderij Barchem

Vakantievilla Denekamp, Overijssel

Geniet van al het moois dat Twente te bieden heeft! Deze prachtige vakantievilla is gelegen in het heuvelachtige coulissen landschap van noord oost Twente. De groepsaccommodatie beschikt over 6 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 12 personen. De villa heeft een gezellige woonkamer met 2 open haarden, een eetkamertafel en hoekbanken. Naast het huis is een deels overdekte veranda over het water met buitenhaard en loungesets. Een ideale plek om te genieten van de zon! Voor de jonge gasten is er in het naastgelegen restaurant een indoor speeltuin aanwezig. Naast alle mooie natuurlijke aspecten is de omgeving ook bekend om haar vele activiteiten en leuke uitjes in zowel Denekamp als ook het kunststadje Ootmarsum.

Vakantievilla Denekamp
Vakantievilla Denekamp

Vakantieboerderij Batenburg, Gelderland

De vakantieboerderij ligt in het buitengebied van het pittoreske Batenburg en is geschikt voor kleine én grote groepen. De groepsaccommodatie biedt met 7 grote slaapkamer plaats aan groepen tot en met 37 personen. De gezellige huiskamer is sfeervol ingericht met zithoeken en een kachel. Verder is er een bar met stereo en cd-installatie om een leuke avond nog meer sfeer te geven. De vakantieboerderij heeft een overdekt en verwarmd barbecueterras in de vorm van een hooiberg, met gelegen sportveld met mogelijkheden voor tennis, voet- en volleybal plus een speeltoestel. Uitermate geschikt voor kinderen! Verken het land van Maas en Waal via allerlei verschillende fietsroutes, die zijn uitgezet of  bezoek de tuinen van Appeltern. Watersporters kunnen hun hart ophalen bij de dichtbij zijnde recreatieplassen. Men kan hier vissen, zwemmen, surfen, kanoën of zeilen. Op de Maas kun je waterskiën.

Vakantieboerderij Batenburg
Vakantieboerderij Batenburg
To top