Huisje in het bos huren

Ben je gek op de natuur maar ben jij geen échte camping liefhebber? Ook dan heb je verschillende
opties om jouw vakantie onvergetelijk te maken. Benieuwd welk vakantiehuis in het bos het meest
geschikt is voor jouw droomvakantie? We vertellen je graag meer!

Accommodatie met sauna

Wil je helemaal tot rust komen? Dan is een accommodatie in het bos met wellnessfaciliteiten de perfecte combinatie. Geniet van de luxe, privacy en rust gedurende jouw vakantie. En waar kan dat nou beter dan op de Veluwe? Deze groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 20 personen en is gelegen aan de bosrand. Puur genieten! In de woning vind je een sauna waar je helemaal tot rust komt én de villa beschikt bovendien over vijf ruime badkamers. Daarnaast is deze woning het meest energieneutrale vakantiehuis van de hele Veluwe! Zo kies je niet alleen voor een geweldig verblijf, maar maak je ook nog eens een zeer milieubewuste keuze. Ben je al eens naar de Veluwe geweest en ben je op zoek naar een andere unieke plek in Nederland? Neem dan een kijkje bij deze groepsaccommodatie. Dit verblijf is gelegen aan de rand van de de Ermelosche Heide en het oeroude Sprielderbos. De familieboerderij ligt in een kleinschalig villapark waar je zo de natuur in kunt lopen. Daarnaast is dit verblijf voorzien van alle luxe die je van een privévilla kan verwachten. Zo heeft dit verblijf een woonoppervlakte van 250 m2 en een royale tuin van ca. 600 m2. Daarnaast heeft de woning een sauna, leefkeuken, een grote Amerikaanse koelkast en een gigantische loungebank.

Groepsaccommodatie met sauna
Groepsaccommodatie met sauna

Villa’s met een geweldig uitzicht

Hoe tof zou het zijn als je midden in de bossen wakker wordt? Met deze unieke vrijstaande vakantievilla beleef je het échte vakantiegevoel. De villa ligt aan een eigen stuk bos op de Veluwe met uitzicht op het heksenmeer, waar je in kunt zwemmen en vissen. Ook de locatie van deze villa liegt er niet om. Je kunt er perfect wandelen, fietsen en mountainbiken. De kans is daarnaast onwijs groot dat je hier wilde dieren spot. Hoewel deze vakantievilla alle ingrediënten heeft voor een geweldige vakantie, biedt de groepsaccommodatie in Utrecht ook enorm veel voordelen aan! Dit verblijf is prachtig gelegen aan de Utrechtse Heuvelrug en heeft uitzicht over verschillende weilanden. Op wandelafstand vind je een authentieke kaasboerderij en een museumboerderij. Daarnaast kun je hier zelfs boerengolf spelen. Ook vind je hier Europa’s mooiste midgetgolfbanen en de lekkerste pannenkoeken voor het hele gezin. Ben je ook nog dol op paarden? Dan mag een bezoekje aan het Nationaal Rusthuis ’t Paardenkamp niet ontbreken. Of ga je toch liever naar een accommodatie in Gelderland met eigen landgoed aan het water én met een privé tennisbaan? Je leest het goed, de groepsaccommodatie in Gelderland heeft het allemaal! Deze accommodatie heeft vier slaapkamers en zelfs een hottub. Ook kun je tijdens de koudere dagen genieten van een warme houtkachel.

Villa's met een geweldig uitzicht
Villa's met een geweldig uitzicht

Groot vakantiehuis in het bos

Ben je van plan om binnenkort een groot feest te geven of wil jij een lang weekend weg met je hele familie? Dan is de groepsaccommodatie in Limburg hét vakantieverblijf dat je zoekt! De accommodatie is gelegen in een schitterend natuurgebied in Limburg, en heeft wel liefst 16 tweepersoonskamers ter beschikking. Iedere kamer heeft een eigen badkamer waardoor iedereen van zijn of haar privacy kan genieten. Grenzend aan de hal met alle slaapkamers ligt de centrale ruimte. Je kunt dit zien als een grote woonkamer met heel veel knusse hoekjes. Er staan vier grote tafels met voldoende stoelen. Ook de keuken is luxe ingericht. Denk aan een vaatwasser, oven, magnetron en voldoende koelruimte. Super geschikt voor een feestje! Buiten de groepsaccommodatie ligt een groot terras met speelveld waar iedereen zich kan uitleven én daarnaast heb je uitzicht op het omliggende natuurgebied.

Groot vakantiehuis in het bos
Groot vakantiehuis in het bos

Groepsaccommodatie in de bossen huren?

Ben je overtuigd en wil je binnenkort graag een accommodatie in de bossen huren? Zoek dan niet
verder! Bij Groepen.nl bieden we verschillende groepsaccommodaties aan waar jij kunt genieten van
een geweldige vakantie. Twijfel je welk verblijf het beste bij jouw situatie past? Geen probleem, we
staan iedere dag opnieuw klaar om je te voorzien van het allerbeste advies. We duiken samen met
jou ons volledige aanbod in en kijken welk verblijf het meest geschikt is voor jouw familieweekend,
bruiloft, zakelijke training of uitgebreide reünie. Heb je nog aanvullende vragen over de
groepsaccommodaties op onze website? Neem dan contact met ons op. We zijn op maandag tot en
met vrijdag bereikbaar via de telefoon, mail, de live chat en het contactformulier op onze website.

To top