Groepsaccommodatie huren met Sinterklaas

Ja, het is alweer bijna zo ver! Sinterklaas en zijn Pieten maken zich klaar en voor je het weet is het alweer pakjesavond. Sinterklaasavond, wat een gezelligheid. De ideale gelegenheid om samen met je kinderen en familie te overnachten in één van onze accommodaties. Steek de kaarsjes aan en haal de spelletjes maar tevoorschijn, een heerlijk avondje is gekomen! Ga er gezellig met zijn allen even lekker tussenuit.

✔️ Vanaf €20,- p.p.p.n.

Verfijn je zoekopdracht

Filteren

Vier Sinterklaas in een groepsaccommodatie aan zee

Bezoek bijvoorbeeld een vakantiehuis aan zee. Maak een strandwandeling en warm daarna lekker op met een kopje warme chocomel en een handje pepernoten. Maak samen de cadeautjes open en geniet van het samenzijn. Het strand is de ideale plek om even helemaal tot rust te komen en te genieten van een geweldige pakjesavond.

Pakjesavond in de bossen

Of kies voor een groepsaccommodatie in de bossen. Maak een boswandeling met de kinderen en duik daarna samen op de bank waar jullie de cadeau’s uitpakken. Wist je dat het bos de perfecte plek is voor kinderen? Ontdek de wilde dieren in het bos en organiseer een speurtocht voor de kinderen. In het bos kunnen de kinderen lekker spelen en weer helemaal kind zijn. Genoeg mogelijkheden voor een onvergetelijke sinterklaas avond!

To top