GROEPEN.NL

Zekerheid en Garantie

Standaard extra zekerheid en laagste prijs garantie bij elke boeking: een veilig gevoel!

Meer informatie

Groepsaccommodatie huren met SinterklaasĀ 2022

Ja, het is alweer bijna zo ver! Sinterklaas en zijn Pieten maken zich klaarĀ en voor je het weet is het alweer pakjesavond.Ā Sinterklaasavond, wat een gezelligheid. De ideale gelegenheid om samen met je kinderen en familie te overnachten in Ć©Ć©n van onze accommodaties. Steek de kaarsjes aan en haal de spelletjes maar tevoorschijn, een heerlijk avondje is gekomen! Ga er gezellig met zijn allen even lekker tussenuit.

āœ”ļø Vanaf ā‚¬20,- p.p.p.n.Ā 

 
 

Vier Sinterklaas in een groepsaccommodatie aan zeeĀ 

Bezoek bijvoorbeeld een vakantiehuis aan zee.Ā Maak een strandwandeling en warm daarna lekker op met een kopje warme chocomel en een handje pepernoten. Maak samen de cadeautjes open en geniet van het samenzijn. Het strand is de ideale plek om even helemaal tot rust te komen en te genieten van een geweldige pakjesavond.Ā 

Pakjesavond in de bossen

Of kies voor een groepsaccommodatie in de bossen. Maak een boswandeling met de kinderen en duik daarna samen op de bank waar jullie de cadeau's uitpakken. Wist je dat het bos de perfecte plek is voor kinderen? OntdekĀ de wilde dieren in het bos en organiseer een speurtocht voor de kinderen. In het bos kunnen de kinderen lekker spelen en weer helemaal kind zijn.Ā Genoeg mogelijkheden voor een onvergetelijke sinterklaas avond!