Een vakantie in een vakantiehuis in Noord-Frankrijk

Kastelen, kazen en croissants: leven als God in Frankrijk. Wanneer je kiest voor een vakantiehuis in Frankrijk, kies je voor een verscheidenheid aan landschappen en uitzichten. Hoe zuidelijker je gaat, hoe meer heuvels en bergen je ziet verschijnen. Vooral in het zuiden en zuidoosten van het land, tussen de Alpen en de Pyreneeën, kun je genieten van hoge bergtoppen en rotsformaties. Hier kom je echt tot rust!

Ervaar het typische Franse leven tijdens een vakantie in Noord-Frankrijk

Ervaar het typische Franse leven tijdens een verblijf in een vakantiehuis in Noord-Frankrijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gîte op het platteland? Of ga je voor de boeiende uitdagende en gevarieerde natuur en cultuur  in het prachtige landschap van Auxi le Chateau of Lottinghen.

De kleine stadjes in dit gebied bieden voldoende gelegenheid tot even bijkomen op een terrasje, een heerlijke maaltijd te nuttigen in een van de vele kleine restaurantjes of om zomaar even rond te slenteren. De wat grotere stadjes als Calais en Boulogne sur - Mer zijn natuurhistorisch en culinair natuurlijk een bezoek waard. En verder...?

Noord-Frankrijk en haar prachtige kust

Het Noord-Franse Bretagne heeft naast een kilometerslange kustlijn met vissershaventjes, zandstranden en hoge rotspunten ook ongerepte bossen en een prachtige meer waar watersporters zich helemaal kunnen uitleven. Omdat de afstand naar het strand makkelijk te overbruggen is, is natuurlijk een dagje strand, een heerlijke strandwandeling op de opaalstranden of een hardloopwedstrijd door de branding, een absolute must als je hier bent.

Actieve bezigheden tijdens een vakantie in een vakantiehuis in Frankrijk

Voor de actievelingen is er een grote doolhof waar het actiespel LaserQuest gespeeld kan worden. De baai van de Somme, de Abijkerk en het plattelandsmuseum in Saint-Riquier, het paradijs van de wilde vogels in Marquenterre, een reis door de prehistorie in het Samarapark of de historische stad Montreuil sur-Mer bezoeken is allemaal mogelijk vanuit je vakantiehuis in Noord-Frankrijk. Zeehonden spotten in de Baai van de Somme is een andere optie.

Vakantiehuis in Noord-Frankrijk

Voor een weekend of vakantie met vrienden, familie, collega’s , voor een party, een bezinningsweekend, een workshop, een feest of gezellig samen zijn, voor iedereen is er voldoende ruimte en gelegenheid om aan zijn trekken te komen in dit gevarieerde gebied. De authentieke plaatsjes en landgoederen herbergen een grote schat aan historie en cultureel erfgoed. Dus pak gauw je koffers!

 
Veilig online betalen metbancontactbanktransfercreditcardidealsofort

Reserveringssysteem door Booking Experts