Laagste prijs garantie

Groepen.nl biedt een ruim assortiment aan groepsaccommodaties in o.a. Nederland, België en Duitsland. Naast de vele mogelijkheden voor groepsovernachtingen, biedt Groepen.nl ook een unieke service: Boeken met Laagste Prijs Garantie.

Dit betekent dat je bij Groepen.nl altijd verzekerd bent van de laagste prijs voor jouw groepsverblijf. Mocht je binnen 24 uur na het boeken toch ergens anders een lagere prijs vinden voor dezelfde groepsaccommodatie en periode, dan krijg je het verschil terug. Zo ben je altijd zeker van de beste deal voor jouw groepsverblijf.

Extra voordelen

Naast de Laagste Prijs Garantie biedt Groepen.nl ook andere voordelen, zoals een ruim aanbod aan groepsaccommodaties en persoonlijk advies op maat. Zo kun je altijd de perfecte groepsaccommodatie vinden voor jouw groep, of je nu op zoek bent naar een vakantiehuis voor een gezellig weekend weg met vrienden, of een groepsverblijf voor een bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Kortom, bij Groepen.nl ben je altijd verzekerd van de beste deal voor jouw groepsverblijf dankzij de Laagste Prijs Garantie. Zo kun je optimaal genieten van een onvergetelijke groepservaring, zonder dat je te veel betaalt.

Bovendien is jouw aanbetaling bij ons altijd verzekerd tegen een mogelijk faillisement van de eigenaar. Lees meer: Groepen Groepsaccommodatie Garantie

Voorwaarden Laagste Prijs Garantie:

  • De laagste prijs garantie geldt uitsluitend voor exact dezelfde accommodatie, met exact dezelfde vertrekdatum en vertrektijden, aantal personen en betrokken leeftijden.
  • De laagste prijs garantie is van toepassing op de huurprijs.
  • Wil je aanspraak maken op de laagste prijs garantie, dan word je verzocht binnen 24 uur na boeking ons per e-mail (info@groepen.nl) hiervan op de hoogte te stellen. Als bewijs ontvangen wij graag een printscreen en/of een link.

Waarom boeken via Groepen.nl?

To top