Een luxe vakantie of weekend weg? Dit zijn de meest luxe vakantiehuizen

Echte pareltjes, deze schitterende en luxe groepsaccommodaties. Wil jij ook eens flink uitpakken voor een weekendje weg? Dat snappen we! Want na een hele week hard werken is er niets lekkerders dan een luxe vakantie of weekendje weg met je vrienden of familie. Wij zetten de meest luxe vakantiehuizen voor je op een rijtje waar je compleet kunt ontspannen. Check snel deze toppers in ons aanbod want het zijn stuk voor stuk paradijsjes.

Echt genieten van een weekend weg in een luxe vakantiehuis in Nederland

Misschien verwacht je het niet gelijk, maar Nederland is één van de populairste vakantielanden. En toch is dat helemaal niet zo gek! Want ons eigen kikkerlandje heeft ontzettend veel te bieden. Een van de grootste voordelen voor een luxe vakantie in Nederland is dat je binnen no-time op je bestemming bent aangekomen. Meer tijd over dus om te genieten van je vakantie of weekendje weg! En wat dacht je van onze, mooie lange kustlijn? Een groepsaccommodatie aan zee is dan ook echt genieten. Zeker als de temperaturen oplopen. Voor een strandvakantie hoef je dus helemaal niet naar Spanje! Daarnaast is er in Nederland is ook genoeg te zien en te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een interactief museum met de hele familie of naar een leuke stad om wat cultuur te snuiven? Kortom, een luxe vakantie in eigen land biedt volop mogelijkheden.

Luxe vakantiehuizen in Nederland met privé zwembad

Om jezelf echt eens te verwennen tijdens je weekendje weg in Nederland is een vakantiehuis met een privé zwembad iets voor jou. Vanuit je slaapkamer spring je (bij wijze van spreke ;)) zo het zwembad in. Hierdoor kan jullie verblijf echt niet meer stuk. Want zeg nou zelf.. wat is er nou lekkerder dan een eigen zwembad in de tuin bij je vakantiehuis? En de kinderen zullen er ook zeker geen problemen mee hebben! Die kunnen hun geluk niet op.

Genieten van luxe in je groepsaccommodatie met sauna en whirlpool

De ultieme getaway is natuurlijk in een vakantiehuis met een sauna én een  whirlpool buiten. Zeker wanneer het weer wat kouder is, is het heerlijk opwarmen in de whirlpool met een glaasje bubbels erbij. In een vakantievilla met sauna en whirlpool kun je genieten van zowel een sauna als een whirlpool in de tuin. Maar wanneer de temperaturen toch wat aan de lage kant zijn om buiten in de whirlpool te gaan zitten, is een groepsaccommodatie met sauna en whirlpool in de accommodatie net zo’n goede keuze! Wij hadden het wel geweten …

To top