Top 5: de leukste uitjes voor groepen in Friesland

Heb jij een weekendje weg gepland staan in Friesland met je groep? Dan ben je natuurlijk ook opzoek naar leuke groepsactiviteiten in Friesland. En we weten dat dat de nodige stress met zich mee kan brengen. Maar geen paniek, met deze top 5 groepsactiviteiten in Friesland heb je binnen no-time leuke activiteiten gevonden voor jouw weekendje weg.

 

Ontdek Friesland off road op een elektrische step

Een uniek groepsuitje in Friesland: op een elektrische step over weilanden, bossen en het maisveld. Een leuke, avontuurlijk activiteiten die voor iedereen uit de groep goed te doen is! Je kunt namelijk volledig zelf de snelheid bepalen. Tussendoor stop je ook nog eventjes voor het eten van een ijsje. Wel zo lekker, zeker in de zomermaanden.

Dagje Ameland: van vuurtoren tot kampvuur

Wist je dat het ook mogelijk is om vanuit Friesland de boot te pakken naar Ameland? De vaartocht naar Ameland is al een uitje op zich, maar bij aankomst op het eiland begint de dag pas echt. Zo kun je bijvoorbeeld de 236 treden van de Amelandse vuurtoren beklimmen, kun je te paard het mooie lange zandstrand verkennen of doe mee aan een competetief potje tractor pulling op het strand! Wie van de groep trekt die zware trekker het snelst door het zand? Als diner kun je heerlijk pannekoeken gaan eten of aanschuiven bij een van de vele strandtentjes. Genoeg keuze is er in ieder geval. Je vult een dagje Ameland volledig zelf in met activiteiten. Actief, avontuurlijk, ontspannen.. Het valt allemaal in te vullen. Een knallende afsluiter is onmisbaar. Wij weten er wel één: een kampvuurtje op het strand. Geniet hier met het hele gezelschap van het knapperende vuur en je uitje is helemaal compleet.

Een echt familieuitje: Pitch & Putt

Spannend en uitdagend voor iedereen! Als je op zoek bent naar een gezellig en sportieve groepsactitiviteit in Friesland waar echt iedereen aan mee kan doen is Pitch en Putt de ideale activiteit. Kortgezegd is dit het golfspel voor iederen. Of je nu jong, oud, golfer of niet golfer bent.. Je hoeft er zelf niet eens sportief voor aangelegd te zijn. Klikt als de ideale acitiveit toch?

Welk team is het snelst tijdens de zeepkisten race?

Dat wil toch iedereen? In een zelfgebouwde zeepkist tegen elkaar racen. Je stelt volledig je eigen zeepkist met je team samen om vervolgens de rest van de groep te kunnen verslaan. Inzicht en creativiteit is daarbij zeker aan de orde. Je kunt je helemaal uitleven en je creativiteit er op los laten, maar natuurlijk wil je wel een zo goede, stevige maar bovenal snelle zeepkist bouwen om de race te kunnen winnen. De jury zal jullie ontwerp beoordelen op mooiste ontwerp maar natuurlijk draait het voornamelijk om de snelste race tijd.

Ontspannen het water op

Heerlijk zonnetje en een prachtig weids uitzicht om je heen. Dat klinkt toch heerlijk? Dat je op het water helemaal tot rust komt is een ding dat zeker is. Huur daarom een bootje met de hele groep en geniet van een dagje natuur, vrijheid en mooie uitzichten. Tip: neem een  picknickmand mee met lekkere lekkernijen en koele drankjes! Om de dag af te sluiten kun je ook nog de barbecue aansteken.

Boek direct een groepsaccommodatie in Friesland

Al met al zijn er meer dan voldoende groepsctiviteiten in Friesland met vrienden of familie. De omgeving is zo gevarieerd dat je je ongetwijfeld vermaakt tijdens je weekendje weg. Heb jij al kriebels gekregen om een verblijf te gaan plannen? Boek dan snel één van de vele groepsaccommodaties in Friesland.

To top