Top 5 groepsactiviteiten: De leukste uitjes in Zeeland

De zomer is weer in aantocht. De tijd van mooi weer, gezelligheid en meer vrije tijd. En wat is er leuker dan deze door te brengen met je vriendengroep. Wie herkent het niet, het gedoe rondom het regelen van een groepsuitje met een groot gezelschap. In dit blog laten we je zien dat dit nergens voor nodig is en introduceren we je met 5 leuke groepsuitjes in Zeeland die zonder twijfel in de smaak vallen. 

Ontdek Zeeland door op de Solex te rijden

Zeeland is een provincie rijk aan historische kustplaatsen en vol rijksmonumenten. Het ontdekken van deze plekken vraagt om een klassieke manier van vervoeren. Wat doe je dan? Precies, je pakt met z’n allen de solex. Er zijn vele routes uitgestippeld die Zeeland van haar beste kant laten zien. Denk er tijdens het passeren van de mooie landschappen wel aan om af en toe ook even op de weg te letten. Iedere route kent een eigen startpunt en gidst je door de gehele omgeving. Of de keuze nu valt op de kreeft-route, de Lamsoor-route of één van de vele andere routes. Er valt altijd genoeg te zien en te beleven. Een garantie voor een leuke, actieve dag die van veel stof tot napraten zal leiden. 

Een rustgevend middagje zeehonden spotten

Zitten jullie tijdens een dagje weg niet graag zelf achter het stuur? Stap dan in het pittoreske Yerseke aan boord van de Marsstrand. Een lokaal schip dat in de zomermaanden garant staat voor een indrukwekkende boottocht. Eentje die langs de Zeelandbrug vaart om een grote groep zeehonden te kunnen spotten. Een unieke kans om deze dieren in hun natuurlijke omgeving te bekijken. Tijdens de boottocht voorziet de organisatie van alle verdere gemakken als informatieboekjes en verrekijkers. Daarnaast staat de organisatie je bij met leuke, aanvullende feitjes en bijzonderheden. Een 2 uur durende tocht die een mooi startschot vormt voor een gezellige dag met je beste vrienden. Is alles en iedereen na een drukke dag op de Zeeuwse wateren helemaal uitgeteld? Boek dan een groepsaccommodatie in Zeeland om er zeker van te zijn dat iedereen de volgende dag lekker kan uitslapen. 

Ga het water op en maak een mooie Suptocht

Gaat er bij het woord suppen direct een lampje branden? Ook wel bekend als Stand Up Paddeling. Een activiteit waarbij iedereen individueel staand plaatsneemt op een surfboard en zich al paddelend een weg door de Zeeuwse wateren baant. Lukt het om je balans te bewaren? Dan vormt deze activiteit een mooie manier om het landschap vanaf het water te ontdekken. Alle benodigde materialen huur je gemakkelijk bij een van de lokale surfscholen. Bij de prijs zit een gids inbegrepen die niet alleen assisteert tijdens het onder de knie krijgen van de technieken, hij stippelt ook de mooiste routes uit. Aan het eind van de tocht is er uiteraard alle ruimte om nog een frisse duik te nemen. Mits iedereen nog niet lang genoeg in het water heeft gelegen . 

Daag elkaar uit in een van de vele escape rooms 

Escape rooms hebben de laatste tijd snel aan populariteit gewonnen. En volledig terecht. Bij deze groepsactiviteit wordt iedereen in 1 en dezelfde ruimte ‘opgesloten’. Het doel is om te ontsnappen door binnen de tijd verschillende puzzels en lastige vraagstukken op te lossen. Slaag je hierin als groep, dan zal de sleutel naar buiten zich aandienen. Beleef een spannende, enerverende middag en leer je vrienden nog beter kennen. Wie neemt er het voortouw en begint meteen met puzzelen en wie weet het hoofd koel te houden en kijkt eerst goed om zich heen op zoek naar bruikbare hints? Een escaperoom vormt een garantie voor een leuke dag waar nog lang over na gesproken zal worden. Van Middelburg tot Goes of Renesse, dankzij de huidige populariteit zijn ze in meerdere plaatsen in Zeeland te vinden. 

Ontdek Middelburg tijdens de foot by foot tour

Wandelen in Zeelands hoofdstad hoeft nooit te vervelen. Middelburg puilt namelijk uit van de historische elementen die je ontdekt tijdens een gezellige foot by foot wandeltocht. Onder begeleiding van een ervaren gids komen alle belangrijke punten van de stad voorbij. Uiteraard worden ook de culinaire hotspots hierbij niet overgeslagen. Ben je als vriendengroep op zoek naar een actieve en leerzame dag, waarbij iedereen lekker buiten is en er aan het einde een gezellig diner inclusief pan vol verse mosselen staat te wachten? Dan is het boeken van deze stadstour van harte aan te raden.  

Boek direct een groepsaccommodatie te Zeeland 

Al met al niets gezelliger dan een uitje in Zeeland met vrienden of familie. De omgeving biedt voor ieder wat wils waardoor je hier een weekend lang vermaken gelijk staat aan kinderspel. Verzeker je na afloop van een fijne slaapplaats en boek één van de vele groepsaccommodaties in Nederland

To top