Samen weg tijdens de feestdagen 2024

  • Ontstressen en tot rust komen
  • Gezellig samen tijdens de feestdagen
  • In Nederland, België en Duitsland

Vier gezellig samen de feestdagen in één van onze groepsaccommodaties met je familie, gezin of vrienden. Wat is nou heerlijker dan samen te eten, pakjesavond vieren of het nieuwe jaar in te luiden. Tijdens een groepsvakantie met het hele gezin of de vriendenclub in één van onze accommodaties staat het gezellig samenzijn voorop. Met een divers aanbod is er voor ieder wat wils.

Wat te doen met kerst

Tijdens kerst staat het samenzijn centraal. Wat is nou leuker dan kerst vieren met familie of vrienden in een van onze groepsaccommodaties. Kijk samen knus een kerstfilm bij de open haard en bak daarna kerstkoekjes met z’n allen. Zing kerstliedjes bij de kerstboom en ga daarna samen dineren of gourmetten. Ook is kerst de perfecte tijd om een dagje weg te gaan met je familie of vrienden. Maak een winterwandeling door de bossen of over het strand en warm daarna lekker op bij de open haard. De feestdagen zijn de perfecte tijd van het jaar voor quality time met je familie of vrienden.

Grote vakantiehuizen tijdens de feestdagen

Een groot vakantiehuis tijdens de feestdagen, hierbij staat het samenzijn voorop. Geniet met familie of vrienden in één van onze accommodaties. Overnacht bijvoorbeeld in een authentieke boerderij in Gelderland, een grote vakantievilla in Duitsland of in een prachtig appartement in België.

 

To top