Huisje aan zee huren

Een vakantiehuis aan zee is voor iedereen genieten. Het maakt niet uit wanneer. Of het nou een weekendje weg of een volle vakantie wordt, aan de zee is het altijd vermakelijk. Pak je zwemkleding, zonnebrandcrème en handdoeken en vertrek voor een heerlijk dagje aan het strand. Tijdens je vakantie aan zee zijn er genoeg mogelijkheden.

Uitwaaien aan de kust tijdens een weekendje weg aan zee

De zee biedt de mogelijkheid om even alle stress en sleur te vergeten. Ga daarom een mooie, lange strandwandeling maken. Laat de frisse wind door je haren waaien en geniet tegelijkertijd van het mooie uitzicht. Wanneer je meer van fietsen houdt, kun je fietsen op de lange fietspaden langs de duinen. Te koud is het nooit voor een strandwandeling. Kleed je lekker warm aan en ga naar buiten. Na afloop kun je dan een lekkere warme kop chocolademelk met slagroom of een kop thee drinken op de boulevard.

Samen met je (klein) kinderen genieten van de zee?

De Nederlandse kust is het grootste speelterrein voor kinderen. Speel met de golven van de zee, neem oud brood mee en voer de meeuwen of zoek de mooiste schelpen en steentjes. Of wat dacht je van avontuurlijk over de strandpalen lopen, krabbetjes vangen of samen zandkastelen bouwen?

Bekijk hier onze vakantiehuisjes aan zee 

 

               

 

Copyright 1993 - 2018 | Centrum voor Groepsaccommodaties

Verhuursoftware door Booking Experts