GROEPEN.NL

Samen weg tijdens de feestdagen 2023/2024

 
  • Ontstressen en tot rust komen
  • Gezellig samen tijdens de feestdagen
  • In Nederland, Belgi√ę en Duitsland
 

Vier gezellig samen de feestdagen in één van onze groepsaccommodaties met je familie, gezin of vrienden. Wat is nou heerlijker dan samen te eten, pakjesavond vieren of het nieuwe jaar in te luiden. Tijdens een groepsvakantie met het hele gezin of de vriendenclub in één van onze accommodaties staat het gezellig samenzijn voorop. Met een divers aanbod is er voor ieder wat wils. 
 

 
Pasen
 
Hemelvaart
 
Pinksteren
 
Sinterklaas
 
 
Kerst
 
Oud & Nieuw

Pasen

Beleef een unieke paasvakantie in één van onze groepsaccommodaties. Wil je ook wel eens ergens anders paaseieren zoeken dan in je eigen tuin? Het paasweekend geeft je de uitgelezen kans. Tweede paasdag valt altijd op een maandag waardoor je er een extra lang weekend van kunt maken! Geniet in de ochtend van een gezellig paasontbijt met het hele gezelschap en ga vervolgens een dagje erop uit. Trek 's avonds de spelletjes uit de kast en geniet van je paasweekend. 

 
 

Hemelvaart

Of je nu met het gezin,¬†de hele familie of met je vriendengroep een weekendje weg met Hemelvaart¬†gaat... Het is altijd genieten. Het weer is beter en het is langer licht. In¬†Nederland¬†zijn er genoeg¬†mooie plekjes¬†om er samen een lang weekend met Hemelvaart 2023¬†op uit te trekken. Geniet van een goed glas wijn op een terras of trek erop uit in de natuur. Maar ook Belgi√ę en Duitsland hebben veel te bieden

 
 

Pinksteren

Met Pinksteren wil je natuurlijk samen zijn. Even lekker een weekendje weg met de kinderen, hele familie of vriendengroep is daarom een goede optie en voor iedereen een leuke ervaring. Geniet van het (hopelijk) mooie weer en ga op pad om iets leuks te ondernemen. Ga bijvoorbeeld een wandeling door de natuur maken of bezoek een leuke markt. Er zijn ook veel evenementen tijdens Pinksteren, zoals de Pinksterfeesten in Delfzijl. Er valt dus genoeg te beleven

 
 
 
 
 

Sinterklaas

Ja, het is alweer bijna zo ver. Sint en piet komen weer in het land. Wat is er nou leuker dan samen met de kinderen pakjesavond vieren in een groepsaccomodatie. Kies bijvoorbeeld voor een vakantiehuis aan zee. Maak overdag een strandwandeling en vier in de avond gezellig pakjesavond met het gezin. Aan quality-time met het gezin kom je bij deze accomodaties echt niets te kort. Dus .. maak van jullie pakjesavond √©√©n groot gezellig Sinterklaasweekend! Samen cadeautjes uitpakken, genieten van alle rust in de mooie de natuur ūüĆ≥

 
 

Kerstmis

De mooiste tijd van het jaar is ongetwijfeld Kerstmis. Samen de kerstboom opzetten, eindeloos meezingen op kerstnummers en zonder schaamte heel de dag in je foute kersttrui rondlopen. Maar ook de periode van het gezellig samenzijn met familie en beste vrienden en genieten van het kerstdiner wat samen bereid is. De kerst is dé tijd van het jaar om even tot rust te komen en je te realiseren wat voor moois het jaar je allemaal gegeven heeft. Bekijk daarom snel onze groepsaccommodaties tijdens Kerstmis!

 
 

Oud & Nieuw

Luid samen het nieuwe jaar in tijdens je verblijf in één van onze accomodaties. Met de diverse mogelijkheden heb jij gegarandeerd een goede start van het nieuwe jaar. Huur bijvoorbeeld een vakantiehuisje aan zee en maak gezellig een strandwandeling. Wil je toch meer de rust opzoeken tijdens deze jaarwisseling? Kies dan voor één van onze wellness accomodaties met sauna enof whirlpool en kom helemaal tot rust.

 

 

Wat te doen met kerst

Tijdens kerst staat het samenzijn centraal. Wat is nou leuker dan kerst vieren met familie of vrienden in een van onze groepsaccomodaties. Kijk samen knus een kerstfilm bij de open haard en bak daarna kerstkoekjes met z'n allen. Zing kerstliedjes bij de kerstboom en ga daarna samen dineren of gourmetten. Ook is kerst de perfecte tijd om een dagje weg te gaan met je familie of vrienden. Maak een winterwandeling door de bossen of over het strand en warm daarna lekker op bij de open haard. De feestdagen zijn de perfecte tijd van het jaar voor quality time met je familie of vrienden. 

Grote vakantiehuizen tijdens de feestdagen

Een groot vakantiehuis tijdens de feestdagen, hierbij staat het samenzijn voorop. Geniet met familie of vrienden in √©√©n van onze accomodaties. Overnacht bijvoorbeeld in een authentieke boerderij in Gelderland, een grote vakantievilla in Duitsland¬†of in een prachtig appartement in Belgi√ę.


 

 
 
8,6

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,6.