Wintersport met een groep

Wintersport in Duitsland

Wil je liever niet te ver rijden voor je skivakantie? Kies dan voor een wintersport accommodatie in Duitsland. Het Duitse bier, de heerlijke bratwursten, de pauzes en apres-ski maken je skivakantie in Duitsland tot een hoogtepunt. Een van de grootste en bekendste wintersport gebieden in Sauerland is Winterberg. Dankzij moderne sneeuwkanonnen geeft Winterberg de garantie van 90 dagen sneeuwzeker. Maar Duitsland is meer dan alleen mooie pistes. Opa en oma kunnen er mooie wandelingen maken en de mooie steden ontdekken of geniet met z’n allen van de vele kuuroorden die Duitsland te bieden heeft.. het kan allemaal tijdens je verblijf in een wintersport accommodatie in Duitsland. Groepen.nl heeft een onovertroffen aanbod groepsaccommodaties in Duitsland in alle populaire wintersport vakantiegebieden.

Wintersport in Frankrijk

Frankrijk is onder de Nederlanders een populair land voor wintersport. Niet gek aangezien er in totaal meer dan 8.000 km aan pistes zijn en daarmee het grootste wintersport land van Europa. Daar droomt natuurlijk elke wintersport liefhebber van. Daarbij kun je tijdens de wintersport in Frankrijk vaak volop genieten van het mooie weer, aangezien de skigebieden vrij zuidelijk liggen. Heerlijk! Terug bij aankomst in jullie groepsaccommodatie is het tijd om gezellig samen te eten, relaxen, spelletjes te spelen en natuurlijk lekker bijkletsen voor de open haard. Wat houd je nog tegen?

Wintersport in Oostenrijk

Met de skipas op zak liggen de duizenden kilometers aan pistes aan je voeten voor een wintersport Oostenrijk. Een groepsaccommodatie in Oostenrijk is een ideale uitvalsbasis voor je skivakantie. Aan sneeuw is er in ieder geval geen gebrek. Voeg daar de gezellige dorpjes, vele après ski mogelijkheden en niet te vergeten de smakelijke restaurants aan toe en je hebt je ideale wintersportbestemming.

Beginner of gevorderd, wandelaar of langlaufer, wintersport in Oostenrijk valt bij iedereen van de groep in de smaak. Groepen.nl heeft meerdere groepsaccommodaties in de populairste skigebieden van Oostenrijk. Allemaal met hun eigen karakter.

Maak je keuze simpeler

Filteren

To top